Μάγιο: «Δεν δυσκολεύτηκα στην απόφασή μου να έρθω στον Άρη»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Ο Ούγκο Μάγιο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Άρη με τον Πανσερραϊκό, για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Super League, μίλησε στην κάμερα της Nova και, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ήταν εύκολη η απόφασή του να έρθει στους "κίτρινους".

«Έχω θετικά αισθήματα για τη νίκη και κυρίως γιατί την αξίζαμε. Η ομάδα δουλεύει καλά. Φάνηκε και στην πρώτη αγωνιστική στην οποία θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει. Αυτή τη φορά αξιοποιήσαμε το γκολ που πετύχαμε. Συνολικά κάναμε δύο καλά παιχνίδια και ίσως μας έλειψε η τύχη με τον Ατρόμητο. Ως ομάδα, σήμερα, ήμασταν αποτελεσματικοί απέναντι σε μια ομάδα η οποία βγαίνει καλά στις αντεπιθέσεις αλλά εμείς ήμασταν καλά σε όλες τις γραμμές», δήλωσε αρχικά ο Ισπανός μπακ.

Και πρόσθεσε: «Κάθε φορά θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι γνωρίζοντας ότι μας περιμένει ένας μακρύς δρόμος. Παίζουμε σε μια μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να συνδυάσουμε τη χημεία των παλιών παικτών με τους νέους το συντομότερο δυνατό».

Για το γεγονός ότι ο Άρης διαθέτει αρκετούς συμπατριώτες του αλλά και για το γεγονός ότι στην πρεμιέρα οι "κίτρινοι" είχαν στην 11αδα τους περισσότερους Ισπανούς σε σύγκριση με έντεκα ομάδες της La Liga: «Σίγουρα πλησιάζει. Έχω παίξει με τη Θέλτα η οποία βασίζεται στα παιδιά από τα φυτώρια και σε πολλές περιπτώσεις είχαμε παίξει εννιά παίκτες από τη Γαλικία, την περιφέρεια στην οποία εδρεύει η Θέλτα. Είναι πραγματικά δύσκολο να δούμε τόσους Ισπανούς παίκτες σε μια 11αδα ακόμη και στη LaLiga και μάλιστα το συζητήσαμε μεταξύ μας».

Σε ερώτηση για την απόφασή του να έρθει στον Άρη και το κίνητρό του απάντησε: «Είναι σίγουρο ότι έπαιξα καιρό και καλά στη Θέλτα, αλλά ήθελα μια αλλαγή και μια νέα πρόκληση. Ο Πάκο Ερέρα μου μίλησε με καλά λόγια για τον Άρη και ο Πάκο είναι σημαντικός προπονητής για μένα. Ήξερα ότι θα ένιωθα άνετα και η απόφασή μου ήταν εύκολη από τη στιγμή που γνώριζα τον αριθμό των Ισπανών. Ήξερα επίσης τους περισσότερους συμπαίκτες μου και μάλιστα μοιράστηκα παιχνίδια στην Εθνική όπως ο Μοντόγια. Γενικώς τα πάω καλά με όλους… είμαι κοινωνικός άνθρωπος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.