Μάχονται Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι για τον Χρήστο Μανδά!

Metrosport Team03 Μαΐου 2024

Μάχη για τα δικαιώματα του Χρήστου Μανδά που μόλις φέτος μετακόμισε για τη Ρώμη και τη Λάτσιο φαίνεται πως δίνουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σίτι, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμα της η έγκυρη εφημερίδα Corriere dello Sport.

Ο ποδοσφαιριστής που το καλοκαίρι μετακόμισε από την Κρήτη και το Ηράκλειο για την ''αιώνια'' πόλη, φαίνεται πως με τις εμφανίσεις του και τα χαρακτηριστικά του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ αυτών και οι δύο αγγλικοί οι οποίοι έχουν κάνει ήδη τις απαραίτητες διεργασίες ώστε να κινηθούν για την απόκτηση του σε μελλοντικό χρόνο.

Οι ''Πολίτες'' μάλιστα έκαναν επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή το προηγούμενο δεκαπενθήμερο έχοντα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας ώστε να ενημερώσουν πως ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, με τον Ιταλικό σύλλογο να μπαίνει για τα καλά σε σκέψεις επέκτασης του συμβολαίου του Έλληνα γκολκίπερ.

Το συμβόλαιο του έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2028, ωστόσο όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι άνθρωποι της Λάτσιο σκέφτονται να του προτείνουν επέκταση με αύξηση αποδοχών που θα φτάνουν τις 500.000 χιλιάδες ευρώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.