Μαχλάς: «Ο ΠΑΟΚ έπαιζε για να παίξει καλά και όχι για να κερδίσει»

Metrosport Team04 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Μαχλάς, με τον παλαίμαχο επιθετικό να μιλάει αναφορικά με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Κρήτη, τη νίκη των Κρητικών αλλά και τα συμπεράσματα τα οποία έβγαλε από το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αρχικά για την αναμέτρηση, σημείωσε: «Ήταν δύο ομάδες που ήθελαν να παίξουν, ο ΟΦΗ ήθελε να επανέλθει στα καλά αποτελέσματα έπαιξε πολύ καλά και περίμενε τον αντίπαλο του, ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιζε για να παίξει καλά, αλλά χθες ήταν υποτονικός δεν είχε ουσία και μου έμοιαζε σαν να έψαχνε ένα γκολ και να τελειώσει το παιχνίδι. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό θέλεις να παίζεις για να κερδίσεις».

Για το νικητήριο γκολ του ΟΦΗ: «Ήταν ένα πολύ ωραίο γκολ, έκανε το καλύτερο τελείωμα και φάνηκε ότι το πίστευε και το βρήκε όπως ήθελε».

Προσθέτοντας για τον Δικέφαλο: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, δεν μπορεί να λέει όμως ο προπονητής ότι άξιζε την ισοπαλία, γιατί οι ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό πρέπει να στοχεύουν στις νίκες. Πιστεύω ότι η ομάδα έβγαλε κούραση».

Ενώ για τους Κρητικούς, σημείωσε: «Ο ΟΦΗ θα γίνεται καλύτερος και θυμίζει την παλιά καλή ομάδα, εγώ καταθέτω την άποψη μου ότι φάνηκε να έχει πρόβλημα στην τριάδα στην άμυνα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.