«Μαχητής και στρατιώτης μέσα στο γήπεδο ο Βερστράτε»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο δημοσιογράφος Σάχα Ταβολιέρι και μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, τον Βέλγο μέσο Μπίργκερ Βερστράτε, και σκιαγράφησε το προφίλ του ποδοσφαιριστή.

Ο Ταβολιέρι είπε αρχικά για τον Βερστράτε: «Ήταν για έναν μήνα εκτός πλάνων της Αντβέρπ και ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Δεν ήταν στα πλάνα του Μαρκ Φαν Μπόμελ. Είναι κάλος παίκτης αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να μπει στο κλίμα της νέας του ομάδας».

Για το αγωνιστικό προφίλ του Βερστράτε: «Είναι κανονικό 6αρι μαχητής, θα παλέψει για την ομάδα του, θα φέρει ενέργεια, θα βάλει τη σφραγίδα του είναι ομαδικός παίκτης. Δεν είναι ο πιο τεχνίτης και ποιοτικός παίκτης αλλά θα δώσει τα πάντα για την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης μπορεί να περιμένει πολλά από αυτόν. Δεν είναι παίκτης που θα κάνει την τεράστια διαφορά και να κάνει το μπιλντ απ αλλά θα πάρει μπάλες και θα τις δώσει στους δημιουργικούς χαφ του Άρη. Είναι πολύ χρήσιμος και "στρατιώτης" μέσα στο γήπεδο».

Γιατί δεν ήταν στα πλάνα του Φαν Μπόμελ: «Δεν ταίριαζε στο πλάνο γιατί ο Φαν Μπόμελ ήθελε παίκτη μεγαλύτερης ποιότητας».

Κλείνοντας, ο Σάχα Ταβολιέρι πρόσθεσε για τον Βερστράτε: «Είμαι σίγουρος ότι θα αγαπηθεί από τον κόσμο, είναι ήσυχος και δε θα προβληματίσει με την εξωγηπεδική του ζωή. Είναι παίκτης που θα μαλώσει για τον συμπαίκτη του, δεν φοβάται τη μονομαχία. Επειδή είναι μαχητής θα τον αγαπήσει ο κόσμος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.