Μαχαιρίδης: «Ήμουν και είμαι ΠΑΟΚ - Το σημείο... κλειδί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης, με τον παλαίμαχο άσσο να μιλάει για το επικείμενο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής (11/10), σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά στην οικονομία του πρωταθλήματος.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι ένα ντέρμπι μεταξύ των δύο πιο φορμαρισμένων ομάδων, δεν νομίζω ότι υπάρχει φαβορί για τον τίτλο, αλλά αυτές οι δύο ομάδες μου φαίνονται σε καλύτερη φόρμα από τους άλλους συνδιεκδικητές του τίτλου. Υπάρχουν 15 αγωνιστικές μπροστά μέχρι το φινάλε, αλλά παίζουν πολλά πράγματα ρόλο για την κατάσταση που θα βρίσκονται οι ομάδες στο τέλος».

Προσθέτοντας: «Ο ΠΑΟΚ εμφανίζεται βελτιωμένος και παρουσιάζει μία ανοδική πορεία. Αν θυμηθεί κανείς την πρώτη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και την αναμέτρηση στο Περιστέρι θα διαπιστώσει ότι πραγματικά υπάρχει μία μεγάλη βελτίωση».

Ενώ για τη δική του πρόβλεψη: «Προβλέψεις δεν χωράνε, αλλά θα κριθεί από το αν ο ΠΑΟΚ μπορέσει να αποφύγει την πίεση που ασκεί η ΑΕΚ στην πρώτη πάσα, εγώ ήμουν και είμαι ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.