Λύτρας: Γιατί οδηγείται ξανά στα δικαστήρια - Οι κινήσεις που οδήγησαν σε προφυλάκιση

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Ενώπιον της δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθεί και σήμερα (20/6) ο Απόστολος Λύτρας, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα προσωρινής κράτησής τους, που εκδόθηκαν χθες (19/6), αντικαθιστώντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Ο γνωστός ποινικολόγος κρίθηκε ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, που ήταν να παρακολουθεί  ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, να φύγει από το σπίτι τους στον Γέρακα και να μη πλησιάζει τη σύζυγό του σε απόσταση 200 μέτρων.

Ωστόσο, όπως κατήγγειλε η σύζυγός του,Σοφία Πολυζωγοπούλου, ο κατηγορούμενος της έστειλε γραπτά μηνύματα στο κινητό της, με εκείνη να τον μπλοκάρει, ενώ μια μέρα πριν, στις 18 Ιουνίου, προστέθηκε από δικηγόρο – συνεργάτη του Απόστολου Λύτρα σε ομαδική συνομιλία στο Viber, χωρίς τη συναίνεσή της. 

«Είμαι πεπεισμένη ότι αυτό είχε γίνει κατόπιν εντολής που είχε λάβει από το σύζυγό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τη 37χρονη, ο σύζυγός της τής έστειλε μήνυμα λέγοντας ότι τα παιδιά του προσπαθούν να μιλήσουν μαζί μου για να έρθουν στο σπίτι να πάρουν λεφτά, με την ίδια να αναφέρει ότι δεν θα ήθελα τα συγκεκριμένα πρόσωπα να μεταβούν στο σπίτι της εκείνη τη στιγμή αλλά λίγο αργότερα, διότι ήταν βαριά τραυματισμένη, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και κατά τις συστάσεις των γιατρών θα έπρεπε να συνεχίσει να νοσηλεύεται.

Αποτιμώντας τα όσα κατέθεσε η δικηγόρος καθώς και τα στοιχεία που τους γνωστοποίησε για όσα έγιναν την περασμένη Δευτέρα και Τρίτη, οι δικαστικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα εις βάρος του Απόστολου Λύτρα, αντικαθιστώντας τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί με προσωρινή κράτηση. Κρίθηκε μάλιστα ότι ο κατηγορούμενος είναι ύποπτος φυγής, καθώς η αστυνομία ενημέρωσε ότι τον αναζητά και δεν τον έβρισκε χθες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.