Λιόν: Ο απίστευτος λόγος που ο Νουάμα «έκοψε» μόνος του την μεταγραφή στη Φούλαμ

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Η Λιόν είχε θεωρήσει τον 20χρονο Νουάμα ως πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο μόλις ένα χρόνο μετά την απόκτησή του από τη βελγική ομάδα RWDM. Η Φούλαμ την τελευταία μέρα των μεταγραφών έκανε την κίνηση της και  κατέληξε σε συμφωνία 19 εκατομμυρίων ευρώ με τη γαλλική ομάδα.

Ωστόσο, η συμφωνία κατέρρευσε ακριβώς στο χείλος της ολοκλήρωσης καθώς οι εκπρόσωποι της Φούλαμ ταξίδεψαν στη Γαλλία για να του κάνουν ιατρικές εξετάσεις. Ο διεθνής από τη Γκάνα φαινόταν συναισθηματικά επηρεασμένος και η L'Equipe αναφέρει ότι ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. 

Ο Νουάμα εξαφανίστηκε σε ένα σημείο και κανείς δεν μπορούσε να τον βρει, βάζοντας τέλος σε κάθε ελπίδα να γίνει η μεταγραφή. Ο λόγος πίσω από την κατάρρευση του γκανέζου ποδοσφαιριστή ήταν απλώς η επιθυμία του να παραμείνει στη Λιόν και να αγωνιστεί μαζί της στο Europa League αυτή τη σεζόν. 

Διαισθανόμενος ότι ο σύλλογος ήθελε να τον ξεφορτωθεί, δέχτηκε απρόθυμα την πρόταση της Φούλαμ, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να προχωρήσει στην κίνηση. Ο ιδιοκτήτης της Λιόν, Τζον Τέξτορ του έστειλε μήνυμα για να ζητήσει συγγνώμη που προσπάθησε να τον εξαναγκάσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.