Λύγισε στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός

Δημήτρης Καλαϊτζής22 Σεπτεμβρίου 2024

Μπορεί για 45 λεπτά ο Πανσερραϊκός να κρατούσε τον βαθμό της ισοπαλίας στο ΟΑΚΑ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο πλήρωσε τα λάθη του και μοιραία γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League 1. 

Παναθηναϊκός και Πανσερραϊκός πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1. Ο Τετέ άνοιξε το σκορ στο 10' και ο Μπετανκόρ απάντησε πέντε λεπτά μετά. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, όμως καμία δεν τα κατάφερε. Μάλιστα, στο φινάλε του πρώτου μέρους, οι «πράσινοι» κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Γκουγκεσασβίλι στον Βαγιαννίδη, αλλά ο διαιτητής πήρε πίσω την απόφασή του μετά από παρέμβαση του VAR.


Η είσοδος του Τζούρισιτς στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης αποδείχθηκε λίρα εκατό για το «τριφύλλι», καθώς ο Σέρβος με δύο γκολ (81΄, 89΄) χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.


Από την άλλη πλευρά, οι Σερραίοι-πρώτο παιχνίδι για τον Χουάν Φεράντο στον πάγκο των λιονταριών»-παρέμειναν δίχως νίκη στο Πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (68′ Μπάλντοκ), Μλαντένοβιτς, Ίνγκασον, Γεντβάι, Ουναχί (87′ Μαξίμοβιτς), Αράο, Μπακασέτας (76′ Γερεμέγεφ), Τετέ, Πελίστρι (68′ Τζούρισιτς), Ιωαννίδης (87′ Τσέριν). Στον πάγκο: Λοντίγκιν, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Μαντσίνι. 

Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας, Μπέργκστρομ, Ντάβιτσον, Φαρές (83′ Πεταυράκης), Στάικος, Περούτσο, Σαλασάρ, Τέρζιτς (66′ Ντέλετιτς), Τομάς (71′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (71′ Γκίγκιτς). Στον πάγκο: Κάτσικας, Καρασαλίδης, Δεληγιαννίδης, Σοφιανός, Λιάσος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.