Λύγισε στην παράταση ο ΠΑΟΚ του εντυπωσιακού Πόρτερ

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ που λύγισε στην παράταση γνωρίζοντας την ήττα με 99-96 από τον Παναθηναϊκό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των πλέι οφ. 

Οι «πράσινοι» πήραν τον έλεγχο και το προβάδισμα στην πρώτη περίοδο αλλά ο ΠΑΟΚ συνέχισε να βρίσκεται κοντά στο σκορ. Ο Δικέφαλος με ένα επιμέρους 27-15 κατάφερε να καλύψει τη διαφορά των επτά πόντων και προσπέρασε το «τριφύλλι» πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο +3. 

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να καλύψει τη διαφορά αλλά οι «ασπρόμαυροι» είχαν τις λύσεις σε άμυνα και επίθεση και έκλεισαν την τρίτη περίοδο στο +6. Στην τελευταία περίοδο, ο Άταμαν αποβλήθηκε μετά από διαμαρτυρίες στο 6.63 και ο Δικέφαλος εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στο «πράσινο» στρατόπεδο ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (+11). Το «τριφύλλι» με ένα επιμέρους σερί μείωσε τη διαφορά στους τρεις ενώ 1.15 λεπτά πριν το φινάλε οι δυο ομάδες ήταν 89-89 και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στην παράταση ο Δικέφαλος πάλεψε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή αλλά ο Παναθηναϊκός βρήκε τις λύσεις και έκανε το 2-0 στη σειρά.

Τα δεκάλεπτα: 22-29, 49-46, 67-61, 89-89, 99-96 (πρτσ)



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.