Λουτσιάνο για τον τράπερ γιο του: «Σταμάτησε την μπάλα επειδή τον φωνάζανε Λουτσιανίνο»

Metrosport Team04 Μαρτίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, μιλώντας για τον γιό του και την καριέρα που έχει επιλέξει να ακολουθήσει τα τελευταία χρόνια, αυτή του τράπερ. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τον γνωστό τραγουδιστή MC Daddy, που άφησε στην άκρη το ποδόσφαιρο και επέλεξε να ασχοληθεί με την μουσική σκηνή.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5 για τον γιο του: «Πραγματικά η αλήθεια είναι ότι το όνειρό μου ήταν να τον κάνω ποδοσφαιριστή. Φαινόταν πολύ καλός όταν ήταν στην Καλλονή, μετά πήγε από εδώ και από εκεί, αλλά το ταπεραμέντο του είναι διαφορετικό από το δικό μου. Εγώ του έλεγα ότι η πίεση θα είναι πολύ μεγάλη, γιατί από πίσω είχε έναν πατέρα που έπαιζε ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πλέον χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να πετύχεις. Μου έλεγε κάποια στιγμή ότι θα σταματήσει τη μπάλα επειδή τον φωνάζανε Λουτσιανίνο και όχι με το όνομά του, αυτό τον πείραζε».

Για το πως γιος του αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι: «Έχει έναν πολύ καλό φίλο τον Light, και του λέει είσαι πολύ ωραίο παιδί είσαι και Βραζιλιάνος, γιατί δεν μπαίνεις στην τραπ σκηνή. Στην αρχή είπε δεν το έχω, αλλά είναι πολύ δραστήριος από μικρός και του έδωσε το μικρόφωνο ο FY, του άρεσε και τελικά είχε επιτυχία. Μετά έκανε κι άλλο τραγούδι και μετά είπε θα γίνω τραγουδιστής. Εγώ του είπα προχώρα!»

Τέλος, για το αν ο ίδιος ακούει τα τραγούδια του γιου του και τον στηρίζει: «Παρόλο που είμαι 30 χρόνια στη Ελλάδα, μου αρέσει άλλο ύφος τραγουδιών. Αλλά αυτά τα τραγούδια ακούει η νεολαία. Είπα απλά στον Λούκας να μην φέρει ποτέ τον μπαμπά του σε δύσκολη θέση γιατί δεν θέλω να χαλάσω αυτά που έχω φτιάξει μέχρι τώρα. Και μέχρι τώρα με κάνει περήφανο!»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.