Λουτσέσκου: «Θα μπορούσαμε να έχουμε άλλους έξι βαθμούς, θα έρθει η σταθερότητα στην ομάδα»

Γιώργος Ζαΐρης04 Νοεμβρίου 2022

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, δεν στάθηκε στις σημαντικές απουσίες που έχει ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ και τόνισε πως αυτό που πρέπει να κάνει η ομάδα του είναι να μπει αποφασισμένη για τη νίκη. Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε και στο οποίο θα πρέπει να έχουμε την αποφασιστικότητα για να το πετύχουμε αυτό καθώς όλα τα ματς στο φετινό Πρωτάθλημα είναι περίπλοκα. Θα πρέπει να μπούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα στον αγώνα για να τον κερδίσουμε».

- Υπάρχει πίεση στην ομάδα επειδή έχει μείνει πολύ πίσω από τις πρώτες θέσεις;

«Η αλήθεια είναι πως πίεση μπορεί να υπάρχει και από την μια μεριά αυτό είναι φυσιολογικό. Εχουμε δώσει δέκα παιχνίδια και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ δείξαμε το κακό μας πρόσωπο. Υπάρχουν όμως και παιχνίδια που δείξαμε το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο όπως για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε έξι βαθμούς περισσότερους σε παιχνίδια που χάσαμε από τις λεπτομέρειες στα τελευταία λεπτά σημαντικούς βαθμούς. Αν τους είχαμε σίγουρα θα μας έδιναν μια άλλη δυναμική. Αλλά ως προπονητής πρέπει να σημειώσω πως όλο αυτό είναι κάτι φυσιολογικό καθώς έχουμε ένα νέο γκρουπ παικτών και είμαι σίγουρος πως θα έρθει η σταθερότητα στην ομάδα».

- Κούρτιτς και Νάρεϊ, δυο παίκτες που έχουν τα επτά από τα έντεκα γκολ της ομάδας στο Πρωτάθλημα θα απουσιάσουν. Σας προβληματίζει;

«Μπορεί να έχουμε κάποιες απουσίες αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα με τον τρόπο αυτό. Οταν μια πόρτα ανοίγει μια άλλη κλείνει, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που περιμένουν να πάρουν την ευκαιρία τους και είναι έτοιμοι και να αποδείξουν πράγματα και αυτό περιμένω να κάνουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι».

- Θα θέλαμε και ένα σχόλιο για την επιστροφή του Μιχαηλίδη στη δράση.

«Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή του και είχε μια ατυχία που συμβαίνει σε όλους τους παίκτες. Αλλά είναι ισχυρή προσωπικότητα, ταλαντούχος παίκτης και ξέρω ότι θα δουλέψει σκληρά και είμαι χαρούμενος για την επιστροφή του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.