Λουτσέσκου VS Άρης: Τα τρία 5άρια

Γιάννης Πάγκος29 Σεπτεμβρίου 2024

Η ισορροπία των αποτελεσμάτων στα παιχνίδια του Ραζβάν Λουτσέσκου απέναντι στον Άρη... Το πρώτο παιχνίδι, που έπαιξε ο Ραζβάν Λουτσέσκου απέναντι στον Άρη, ήταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου στην Τούμπα. Το αποτέλεσμα σε εκείνο το ΠΑΟΚ-Άρης, στις 26 Σεπτεμβρίου 2018, έξι χρόνια πριν, ήταν 1-1. Στο σκορ, είχε προηγηθεί ο ΠΑΟΚ με τον Πέλκα, αλλά είχε ισοφαρίσει ο Άρης με τον Ματέο Γκαρσία.

Εκείνο, ήταν και το μοναδικό παιχνίδι Κυπέλλου, που ο Ρουμάνος τεχνικός είχε απέναντι στον Άρη. Ο Λουτσέσκου έχει αντιμετωπίσει 15 φορές τον Άρη και οι 14 (που ακολούθησαν από εκείνο τον Σεπτέμβριο) είναι για το Πρωτάθλημα. Έχει αντιμετωπίσει τον Άρη μόνο ως προπονητής του ΠΑΟΚ. Δεν έπαιξε απέναντι του ως προπονητής της Ξάνθης π.χ.

Απόλυτη ισορροπία

Στα 15 παιχνίδια υπάρχει ισορροπία αποτελεσμάτων. Έχει 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Σε ό,τι αφορά στα παιχνίδια στην Τούμπα, είναι 8 παιχνίδια και έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δύο νίκες στην Τούμπα απέναντι στον Άρη και τρεις νίκες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με πιο πρόσφατη του προηγούμενου Μαΐου που έδωσε το Πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. 

Ήταν και εκείνη, όπου τα στιγμιότυπα από τον πανηγυρισμό του, μετά το φινάλε της αναμέτρησης έχουν γίνει viral. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.