Λουτσέσκου: «Βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε - θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας στη Φρανκφούρτη, φαβορί η Άιντραχτ»

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Νοεμβρίου 2023

Τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, μίλησε σε Μ.Μ.Ε.. της Ρουμανίας, ο προπονητής του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου.

“Από το καλοκαίρι έως σήμερα, έχουμε δώσει 21 παιχνίδια και έχουμε ηττηθεί μόλις σε δύο. Το πρόσημο είναι σίγουρα θετικό, τα έχουμε καταφέρει μέσα από την σκληρή ομαδική και ατομική δουλειά των παικτών και όλων των μελών της ομάδας. Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, κάποιες μεταγραφές ήρθαν αργά, αλλά βρισκόμαστε εκεί που θέλουμε”.

Για τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες:

“Με τον ΠΑΟΚ φτάσαμε πριν δύο χρόνια στους “8” του Conference League, θα μπορούσαμε να προκριθούμε και στα ημιτελικά βάσει της εικόνας μας στα δύο παιχνίδια με την Μαρσέιγ.

Τώρα βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του ομίλου μας και έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι, η Άιnτραχτ είναι το φαβορί, μην ξεχνάμε ότι εκπροσωπεί το γερμανικό ποδόσφαιρο.

Εμείς θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας, θα πάμε να κερδίσουμε και να τερματίσουμε στην πρώτη θέση, γιατί δίνει το πλεονέκτημα της απευθείας πρόκρισης στους “16” της διοργάνωσης“.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.