Λουτσέσκου: «Σκ@τα... Άδικη για τον ΠΑΟΚ η απόφαση για κεκλεισμένων»

Κώστας Πετρωτός13 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ δίνει την τελευταία του ευρωπαϊκή ''παράσταση'' μπροστά στο κοινό του για τους ομίλους του Conference League, με το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου να υποδέχεται την Ελσίνκι στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 6ης του 7ου ομίλου της διοργάνωσης, με τον Ρουμάνο τεχνικό στην καθιερωμένη συνέντευξη να εξηγεί το σκεπτικό του γύρω από την εν λόγω αναμέτρηση, την άποψη του για τα μέτρα της Κυβέρνησης και το κλείσιμο των κερκίδων για 2 μήνες αλλά και το πως αυτό επηρεάζει τη ροή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου:

Για το αν τον προβληματίζει ενόψει του ματς το ότι ο ΠΑΟΚ τα έχει πετύχει όλα και αν εστιάζει να δώσει κίνητρο στους παίκτες: «Ειλικρινά, ο αθλητικός στόχος έχει επιτευχθεί και μάλιστα με ένα φανταστικό τρόπο για την διοργάνωση. Κερδίσαμε δυο φορές την Αιντραχτ, έχουμε κάνει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία, πήραμε την πρώτη θέση. Πρέπει να δείξουμε και να δείχνουμε μια νοοτροπία νικητή. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε ομάδα νικητών, να πέτυχουμε το ρεκόρ που είπε ο Κουλιεράκης. Υπάρχουν πολλές μικρές λεπτομέρειες που κάνουν αυτό το παιχνίδι σημαντικό. Στο τέλος της ημέρας είναι και η απόλαυση που σου δίνει να κερδίζεις και να παίζεις καλά».

Για το πως αισθάνεται που θα παίξει για τελευταία φορά με κόσμο και πως διαχειρίζεται αυτή την απόφαση της κυβέρνησης που αφήνει αδικημένο τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχουμε χρόνο να σκεφτούμε ή να μιλήσουμε για αυτό. Δεν είναι θέμα να το συζητάμε με τους παίκτες. Πρέπει να δουλεύουμε σκληρά, να προετοιμαστούμε σωστά, να πάρουμε το μάξιμουμ από το κάθε ματς. Η προσήλωση μας είναι για το αυριανό παιχνίδι. Για την απόφαση τι να σας πω; Αυτή η απόφαση... δεν θέλω να την αναλύσω. Είναι απόφαση... σκατά, δεν υπάρχει λογική!

Όταν κάνουμε λάθη εμείς, τιμωρούμαστε! Μας έκλεψαν έναν τίτλο που πήραμε μέσα στο γήπεδο, έγινε μια κλοπή ακόμα Κυπέλλου, σε ίδια γεγονότα για εμάς και για τον Παναθηναϊκό. Είναι πράγματα που είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Ο ΠΑΟΚ πάντα πρέπει να πληρώνει, είναι απίστευτο... αλλά είναι η αλήθεια! Γνωρίζουν όλοι τι μπορεί να κάνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ ειδικά σε παιχνίδια ντέρμπι. Αλλά από αύριο κιόλας θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτή την κατάσταση αδικίας. Εγώ πρέπει να ασχοληθώ με την δική μου ομάδα. Δεν είναι δίκαιο αυτό που συμβαίνει. Δεν πιστεύω ότι αυτή η απόφαση θα λύσει το πρόβλημα της βίας. Δεν θα προσφέρει τίποτα. Υπάρχου άνθρωποι που θα ασχοληθούν με αυτά που θα πρέπει να ασχοληθούν με αυτό το πρόβλημα».

Για την κατάσταση με το Κόπα Αφρικα και τις πιθανές απουσίες των Εκονγκ, Μπαμπα και Σαμάτα: «Γνωρίζετε από τώρα αν θα είμαστε ζωντανοί μέχρι εκείνη την μέρα; Γνωρίζετε ότι θα πάνε σίγουρα σε αυτή την διοργάνωση οι παίκτες; Έχουμε μπροστά μας αρκετά και σημαντικά παιχνίδια. Και το αυριανό είναι ένα σημαντικό ματς για το «εγώ» μας, για τα ρεκόρ, για τα χρήματα για πολλούς λόγους. Και μετά την Ελσίνκι έχουμε δυο σερί εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Αν έρθει κλήση για κάποιον παίκτη για να παίξει στο Κόπα Άφρικα, θα το δούμε. Αν προκύψει κάτι που θα προσφέρει λύση και θα μας αναβαθμίσει, θα το κάνουμε, αλλά προέχει να κερδίσουμε αυτά τα τρία σερί ματς που έχουμε μέχρι τις γιορτές. Έχουμε συζητήσει για το τι χρειαζόμαστε στις μεταγραφές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.