Λουτσέσκου: «Μπορείς να τιμωρηθείς αν δεν έχεις κίνητρο...»

Γιώργος Ζαΐρης28 Αυγούστου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ, Ν. ΚΟΥΛΙΑΝΟΣ

Ίσως η πιο σύντομη συνέντευξη Τύπου παραμονές ευρωπαϊκού αγώνα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε πως παρά το 4-0 του πρώτου αγώνα, πρέπει να υπάρχει κίνητρο για της ρεβάνς με τη Σάμροκ Ρόβερς (29/8, 22:00).

Αρχικά, ο Λουτσέσκου ρωτήθηκε για το αν η ομάδα του είναι έτοιμη να διαχειριστεί με σοβαρότητα το ματς από την στιγμή που κέρδισε με 4-0 το πρώτο ματς: «Δεν ξέρω πώς να απαντήσω για την διαχείριση του πνεύματος της ομάδας, σαν άτομο έχω πάντα κίνητρο, ζω με αυτό, προσπαθώ να δίνω και στους άλλους κίνητρο, νομίζω και οι παίκτες το αντιλαμβάνονται το ίδιο. 

Ξέρουν ότι αυτό που γίνεται μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή είναι ένα ματς από μόνο του, μπορεί να τιμωρηθείς αν δεν το δεις έτσι. Για αυτό και προετοιμάζω το ματς με το τρόπο που θα μας οδηγήσει να παλέψουμε για τη νίκη γιατί μας δίνει την πρόκριση στο Γιουρόπα και βελτιώνει την νοοτροπία μας. Η ομάδα μας δίνει την αίσθηση ότι μπορούμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα από παιχνίδι σε παιχνίδι. 

Οι παίκτες που παίζουν, αυτοί που είναι στο πάγκο και που μπαίνουν ως αλλαγή πρέπει να είναι στο μάξιμουμ της συγκέντρωσης. Οφείλουμε να κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε με την πρόκριση και να κάνουμε ένα ωραίο παιχνίδι. Ακόμη και αν δεν είναι άμεση είναι μία απάντηση που αφορά και στον Κουλιεράκη», σημείωσε ο Λουτσέσκου αναφερόμενος στην τελευταία παρουσία του Κουλιεράκη σε αποστολή της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.