Λουτσέσκου: «Ήθελα να του δώσω μπουνιά αλλά...»

Metrosport Team13 Ιουνίου 2023

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε σε podcast της Ραπίντ Βουκουρεστίου και θυμήθηκε μία ιστορία από τη σεζόν 2006-2007, όταν είχε κατακτήσει με την τότε ομάδα του το Κύπελλο Ρουμανίας.

Διαβάστε εδώ τις δηλώσεις

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην αντίδραση του στους πανηγυρισμούς, με έναν ποδοσφαιριστή του, τον Ιονέλ Γκάνεα, στον οποίο ήθελε να δώσει μία... μπουνιά.

Όπως σημείωσε: «Αφού κατακτήσαμε το Κύπελλο Ρουμανίας, ήταν μία μεγάλη νύχτα. Έπρεπε να πάρουμε το αεροπλάνο της επιστροφής από την Τιμισοάρα. Μετά από αυτό, πήγα στο ξενοδοχείο και όλοι ήταν ελεύθεροι να βγουν. 

Θυμάμαι την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στην Τιμισοάρα, ένα ονειρικό «κορεό». Κερδίσαμε με 2-0, παίζοντας ένα τέλειο παιχνίδι. Μετά τον αγώνα, όλοι εξαφανίστηκαν. Πήγα με τους ανθρώπους της διοίκησης και τους χορηγούς από την Τιμισοάρα, για ένα κρασί, μία σαμπάνια. Στις 05:30 το πρωί δεν ήθελα να φύγω. Το αεροπλάνο έφευγε στις 06:30. Είδα τους παίκτες της Ραπίντ να έρχονται και να τραγουδούν: «Έλα σπίτι, έλα σπίτι!». 

Ένας φίλος μου έδωσε μία μπύρα, η πτήση ήταν εμπορική και πλήρης. Τραγουδούσαμε όλοι και υπήρχαν δύο μεγαλύτερες σε ηλικία κυρίες που απολάμβαναν την ατμόσφαιρα. Ξεκίνησα να πηγαίνω στον κάθε παίκτη, κάποιον θα αγκάλιαζα, σε κάποιον θα έδινα μια μπουνιά, αλλά με αγάπη. Σταμάτησα μπροστά στον Ιονέλ Γκάνεα, που ξεκουραζόταν εκείνη την ώρα και τον είχε πάει λίγο ο ύπνος. 

Ήθελα να του δώσω μια μπουνιά, αλλά σκέφτηκα, όχι περίμενε! Δεν ήξερα πως θα αντιδράσει, ήταν και εκνευρισμένος που δεν είχε παίξει στον τελικό, αλλά είχε συμπεριφερθεί εξαιρετικά στο παιχνίδι. Θυμάμαι πώς στεκόταν και πώς σταμάτησα. Πρόσεχε Ραζβάν γιατί δεν ξέρεις πόσο κοντός είσαι!».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.