Λουτσέσκου: «Η Αθήνα είναι πάντα εναντίον μας, αν το λέω εγώ είμαι τρελός!»

Metrosport Team12 Μαρτίου 2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξαπέλυσε «πυρά» στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό με 1-0 επί του Βόλου για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Αρχικά, ο τεχνικός του Δικεφάλου ρωτήθηκε εάν θα έπρεπε η ομάδα του να μπει στα πλέι-οφ με 58 βαθμούς: «Αν το λέω εγώ είμαι τρελός, ευχαριστώ που το λέτε εσείς. Δεν θα μιλήσω για τους βαθμούς που μας έκλεψαν ή τους βαθμούς που πήραν εύκολα κάποιοι άλλοι μέσω var. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Πάντα είναι αυτή η ιστορία. Όπως συνέβη τη σεζόν 2018-19. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, η Αθήνα πάντα είναι εναντίον μας».

Σε ερώτηση για το αν συμφωνεί με την τοποθέτηση του Αχιλλέα Μπέου ότι πρέπει σε όλα τα ματς των πλέι-οφ να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές: «Δεν θέλω να μπω σε αυτό γιατί ανήκει στην ομοσπονδία, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι με ξένους διαιτητές είναι λιγότερη η πίεση από ορισμένες ομάδες. Kανείς από εμάς δεν μπαίνει στο γήπεδο με αρνητικές σκέψεις για τους διαιτητές, αντιδρούμε όταν υπάρχουν λάθη».

Η άποψη του για παίκτες του ρόστερ, όπως οι Σάστρε, Ράφα Σοάρες, Τόμας και Κάργας, που έδωσαν τις δικές τους λύσεις στις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν: «Αυτή είναι η μεγάλη αγωνία και ο μεγάλος στόχος κάθε προπονητή. Να έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους είτε παίζουν πολύ, είτε λίγο. Οι παίκτες έχουν καταλάβει πλέον τον ρόλο τους στην ομάδα. Ο Σάστρε μας έχει βοηθήσει με την εξυπνάδα του, είναι μια μονάδα σημαντική. Σήμερα είχαμε και τη σημαντική απουσία του Ίνγκασον ο οποίος δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα. Είναι δύσκολο για τον Κάργα και τον Νάσμπεργκ να καλύψουν το κενό και όμως τα πήγαν καλά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.