Λουτσέσκου για τους... 50 μεταγραφικούς στόχους, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό!

Metrosport Team22 Ιουνίου 2023

Μεγάλη συνέντευξη στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται στη μεταγραφική πολιτική του ΠΑΟΚ, τα όσα είχαν ακουστεί για τον Ολυμπιακό αλλά και την παρουσία του στον Δικέφαλο, παραχώρησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο Sport24.gr., σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «Αυτό που μας έλειψε αυτή τη σεζόν, δεν είχαμε μέσα στην ομάδα ήταν μια δυνατή προσωπικότητα».

Για τις μεταγραφές, ανέφερε, «Θα σου πω κάτι άλλο. Βρισκόμαστε πλέον τρεις εβδομάδες μετά το τέλος της σεζόν. Προσωπικά παρακολούθησα ως τώρα πάνω-κάτω 50 παίκτες που μου έδειξαν. Για αρκετούς είπα ναι, ναι, ναι, ναι, ναι. Αλλά τελικά δεν είναι εδώ ή δεν έρχονται. Προσπαθούν απλώς να αναβάλουν, να κερδίσουν χρόνο γιατί ελπίζουν γενικά κάτι άλλο. Άλλοι λένε όχι από την αρχή με άλλους δεν υπάρχει εύκολη κατάσταση», σημείωσε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου πρόσθεσε: «Ετσι συμβαίνει στις περισσότερες ομάδες... Τώρα θέλω έξι-επτά μεταγραφές και όσο πιο γρήγορα πάρουμε παίκτες, τόσο καλύτερα θα είναι Ξέρω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος της περιόδου της μεταγραφικής περιόδου, αλλά θέλουμε τέσσερις-πέντε τώρα, τώρα όσο πιο γρήγορα γίνεται για να είμαστε έτοιμοι για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές για να σε προλάβω. Η σεζόν τελείωσε και όλοι μπορούν να καταλάβουν και τι έχουμε και τι πρέπει να κάνουμε. Θέλουμε να προχωρήσουμε για να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να βελτιωθούμε και τη βελτίωση στην δίνει η ποιότητα. Να έχουμε καλύτερες δυνατότητες στο γήπεδο, να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί από πέρυσι και να φέρουμε κάποιες προσωπικότητες για να ξεπεράσουμε αυτές τις ιστορίες που συζητήσαμε προηγουμένως για πίεση, για παιχνίδια που χάσαμε σαν μωρά. Αυτό που μας έλειψε αυτή τη σεζόν, δεν είχαμε μέσα στην ομάδα ήταν μια δυνατή προσωπικότητα».

Ενώ ειδική αναφορά έκανε για τα όσα είχαν ακουστεί για τον Ολυμπιακό: «Κυκλοφόρησαν πολλές φήμες για τον Ολυμπιακό. Όχι δεν μίλησα, κανείς άνθρωπος δεν με ενόχλησε για να πάω στον Ολυμπιακό Δεν ξέρω πραγματικά από που προέκυψε δεν γνωρίζω και δεν θέλω να λέω ψέματα. Με ενημέρωσαν φίλοι μου και μου είπαν ότι κυκλοφορεί σαν φήμη στην Ελλάδα, αλλά ούτε γνωρίζω κάτι, ούτε κάποιος επικοινώνησε μαζί μου. Όσο για τις άλλες ομάδες, δεν θέλω να μιλάω. Με ενδιαφέρει πάντα η ομάδα στην οποία βρίσκομαι εγώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.