Λουτσέσκου: «Πρέπει να κερδίσουμε - Aυτοπεποίθηση από το αποτέλεσμα με την ΑΕΚ»

Metrosport Team23 Οκτωβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την προετοιμασία του ενόψει της 3ης αγωνιστικής του νέου Europa League, με τον ''Δικέφαλο του Βορρά'' να αναζητά το πρώτο του τρίποντο στη διοργάνωση, κάτι πάνω στο οποίο στάθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στις δηλώσεις που έκανε πριν το αυριανό παιχνίδι (24/10, 19:45, Metropolis 95.5, Metrosport.gr, Cosmote Sport 4HD.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε για την αναμέτρηση: «Για εμάς αύριο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να αντιδράσουμε έπειτα από τα δύο παιχνίδια που ηττηθήκαμε, ακόμα και αν είναι το τρίτο παιχνίδι, πρέπει να κερδίσουμε γιατί θα υπάρχει η πίεση των βαθμών σε περίπτωση που δεν πάρουμε τη νίκη. Έχουμε απέναντι μας μία καλά οργανωμένη ομάδα, με απλό τρόπο παιχνιδιού τον οποίο εφαρμόζει πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Είναι μια ομάδα που δουλεύει και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί δεν είναι μία ομάδα που θα δοκιμάσει πολύ σύνθετα πράγματα, αλλά αρέσκεται στο απλά ποδόσφαιρο και που διεκδικεί τις δεύτερες μπάλες η οποία έχει αρκετή εμπειρία, ωστόσο έμπειροι είμαστε και εμείς με τον δικό μας τρόπο».

Προσθέτοντας: «Θα πρέπει να είμαστε και εμείς μία ομάδα με ένταση και υψηλό ρυθμό. Θα πρέπει να ταράξουμε την ισορροπία του αντιπάλου. Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, προερχόμαστε από ένα αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ το οποίο μας δίνει αυτοπεποίθηση σαν γκρουπ , μας δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο και στον δρόμο τον οποίο θέλουμε. Δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να αντιδράσουμε βάσει και των αποτελεσμάτων που είχαμε μέχρι στιγμής στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.