Λουτσέσκου για Χαραλάμπους: «Είναι παθιασμένος-Δεν τελειώνει τίποτα με αυτό το ματς»

Γιώργος Ζαΐρης02 Οκτωβρίου 2024

Ο Ηλίας Χαραλάμπους αποκάλυψε πρόσφατα ότι είχε παρακολουθήσει κάποιες προπονήσεις του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης στο παρελθόν, όπου προσπάθησε να μάθει κάποια πράγματα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ερωτηθείς για τα επαινετικά λόγια του Ηλία Χαραλάμπους για την βοήθεια που του πρόσφερε προπονητής του ΠΑΟΚ, μίλησε για τον Κύπριο τεχνικό σε ρουμανικά ΜΜΕ.

Ο Λουτσέσκου έπλεξε το εγκώμιο της δουλειάς που κάνει ο Χαραλάμπους στη Στεάουα, ωστόσο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η έκβαση του παιχνιδιού εξαρτάται από πολλά πράγματα, μεταξύ των οποίων και η έμπνευση των προπονητών.

«Δεν τον βοήθησα. Ήρθε στη Θεσσαλονίκη και ήταν παρών σε κάποιους προπονητικούς κύκλους, όπως κάνουν όλοι οι προπονητές. Είναι παθιασμένος. Τον βλέπω πολύ συναισθηματικά εμπλεκόμενο, βαθιά εμπλεκόμενο στην ομάδα, βλέπω ότι μεταδίδει ένα θετικό κλίμα φιλίας, που κάνει την ομάδα να συγκεντρώνεται γύρω από αυτόν και το υπόλοιπο προσωπικό.

Μας μελέτησαν, τους μελετήσαμε, υπάρχει και η έμπνευση, η στιγμή, η ποιότητα και άλλες λεπτομέρειες. Δεν τελειώνει τίποτα απολύτως με αυτό το ματς, υπάρχει η επόμενη μέρα και η σεζόν θα συνεχιστεί.

Δεν έχω τίποτα άλλο παρά λόγια εκτίμησης για τη Στεάουα για αυτό που βλέπω απ' έξω, αφού παρακολούθησα πολύ προσεκτικά τους αγώνες που έπαιξε η Στεάουα το τελευταίο διάστημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.