Λουτσέσκου: «Είναι το πιο δύσκολο τρόπαιο στην καριέρα μου»

Metrosport Team20 Μαΐου 2024

Ως τον πιο δύσκολο τίτλο της καριέρας του χαρακτήρισε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδος 2023-24, ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις που παραχώρησε στην πατρίδα του, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά, «Πήραμε τον τίτλο και γράψαμε ιστορία για τον ΠΑΟΚ».

Αρχικά ανέφερε: «Ο αγώνας ήταν απίστευτος! Είχαμε έναν παίκτη λιγότερο στο τελευταίο τέταρτο, ο αντίπαλος μας πίεσε. Είναι ο τέλειος χαρακτηρισμός ολόκληρης της σεζόν. Παλέψαμε, ελπίζαμε, αντιδράσαμε και κερδίσαμε ένα απίστευτο ματς. Πήραμε τον τίτλο και γράψαμε ιστορία για τον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας. Η τεράστια υποστήριξή τους μας βοήθησε σε όλη τη σεζόν. Είναι ένας διαφορετικός τίτλος από τον προηγούμενο».

Τονίζοντας: «Έπαιξα πολλά ματς, η δουλειά που έγινε ήταν φανταστική. Είχα μαχητική νοοτροπία. Νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο τρόπαιο στην καριέρα μου. Αυτό που συνέβη είναι πραγματικά μαγικό. Αν αναλογιστείτε από πού ξεκινήσαμε, τις μηδενικές ευκαιρίες που μας έδωσαν όλοι, όχι μόνο για τον τίτλο, αλλά και για την ευρωπαϊκή μας πορεία. Ο δρόμος που διανύσαμε είναι φανταστικός. Ακόμα και σήμερα (σ.σ. εχθές) σε ένα φανταστικό παιχνίδι που είχε και δυσκολίες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.