Λουτσέσκου: «Είμαι χαρούμενος από Σάστρε και Ράφα Σοάρες»

Γιώργος Ζαΐρης28 Νοεμβρίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Ασντότ, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τα συμπεράσματα της αναμέτρησης αλλά και το πλάνο της χειμερινής προετοιμασίας.

Αναλυτικά:

Για το πρώτο φιλικό παιχνίδι: «Υπήρχαν στιγμές μέσα στο παιχνίδι που το απολαύσαμε. Είχαμε καλούς συνδυασμούς, για κάποιους ήταν σημαντικό να πάρουν λεπτά όπως ο Νάρεϊ που έλειπε τον τελευταίο καιρό. Και άλλος ένας στόχος ήταν να διατηρήσουμε τη νοοτροπία μας. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που είχε χαρακτήρα μιας δυνατής προπόνησης. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να υπολογίζω σε περισσότερους από 11-12 παίκτες. Είμαι χαρούμενος από Σάστρε και Ράφα Σοάρες που έδειξαν να προσαρμόζονται σε αγωνιστικά δεδομένα που θέλαμε. Δώσαμε αγωνιστικά λεπτά σε παίκτες όπως οι Κάργας, Νάσμπεργκ, Ρικάρντο, Κουαλιάτα. Σε αυτή τη φάση της σεζόν χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες».

Για τον στόχο της προετοιμασίας: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τη σεζόν από εκεί που σταματήσαμε. Είναι μια πιο μεγάλη διαδικασία, πλέον έχουμε περισσότερους παίκτες που έχουν προσαρμοστεί σε μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με το καλοκαίρι. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αλλά και να επιστρέψουν οι παίκτες όπως ο Λύρατζης και ο Τσαούσης. Είναι στόχος να παίξουν όσοι περισσότεροι γίνεται, να προσαρμόσουμε τους ποδοσφαιριστές με τους συμπαίκτες τους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.