Λουτσέσκου: «Είχαμε τρία χρόνια να κερδίσουμε μετά από διακοπή- Μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο οι νέοι παίκτες»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2023

Νικηφόρα ήταν η επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά με απόλυτο πρωταγωνιστή των Οζντόεφ, κέρδισε με 2-0, παρά το γεγονός πως η μπάλα άγγιξε τα δίχτυα τέσσερις φορές. 

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε χαρακτηριστικά στη κάμερα της Nova και το Flash Interview πως: «Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε μετά από διακοπή, ύστερα από 3 χρόνια. Δεν είμαι εντελώς ευχαριστημένος, αλλά τι να κάνουμε έτσι είμαι εγώ.

 Το  αποτέλεσμα είναι καλό. Στο πρώτο ημίχρονο έχοντας την κατοχή ασκήσαμε πίεση στην ομάδα του Ατρομήτου. Θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει πιο γρήγορα, να έχουμε λιγότερες επαφές με τη μπάλα, ώστε να διαχειριστούμε καλύτερα την κατάσταση στην οποία ήμασταν. Αλλά νομίζω ο τρόπος που κυριαρχήσαμε ήταν αυτός που μας βοήθησε να βρεθούμε στην αντίπαλη εστία, να κερδίσουμε πολλά κόρνερ και στατικά χτυπήματα όπου και προήλθε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν λογικό ο Ατρόμητος να αλλάξει παιχνίδι και να βγει από τις τοποθετήσεις του. 'Έτσι, το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό, όμως ήταν υπό τον έλεγχό μας. Κυριαρχήσαμε και σκοράραμε δύο γκολ που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Τα τελευταία 4-5 λεπτά ήμουν λίγο αγχωμένος, έπρεπε να προσέξουμε. Να διαχειριστούμε σωστά κάποιες μπάλες, οδηγηθήκαμε σε κάποιες καταστάσεις που δεν έπρεπε. Θα έπρεπε να είμαστε πιο ήρεμοι. Αυτές οι δύσκολες καταστάσεις μας κράτησαν σε πίεση, όπως και τους συνεργάτες μας στον πάγκο».

Παράλληλα, για το γεγονός πως ένας νέος παίκτης όπως ο Οζντόεφ σκόραρε τα δύο γκολ της αναμέτρησης, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο και ο χρόνος είναι υπερ. μας. Οι νέοι παίκτες μπορούν να βελτιωθούν κι άλλο και να μπούνε περισσότερο στο ελληνικό πρωτάθλημα και στη φιλοσοφία της ομάδας μας. Είναι λογικό γιατί κάποιοι από αυτούς είναι μόνο 2 μήνες εδώ, πολύ μικρό διάστημα. 

Τα δύο γκολ που σκόραρε ο Οζντόεφ του δίνουν αυτοπεποίθησή, όμως εμένα δεν με νοιάζει ποιος θα σκοράρει, αν δηλαδή είναι ο τερματοφύλακας, ο αμυντικός, ο μέσος ή ο επιθετικός.  Το σημαντικό είναι να προσαρμόζονται σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.