Λουτσέσκου: «Δεν μιλάω για μεταγραφές, σημαντική η νίκη»

Metrosport Team30 Αυγούστου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ: Κώστας Πετρωτός, Νίκος Κουλιανός

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε την ομάδα του με δυο νίκες και συνολικό σκορ 6-0 απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς να παίρνει την πρόκριση και να περιμένει όπως και όλη η ασπρόμαυρη οικογένεια την κλήρωση της Παρασκευής, για τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Δικέφαλος στην κύρια φάση του Europa League. 

Μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA, ο προπονητής του Δικεφάλου σημείωσε: «Σήμερα πήραμε αυτό που θέλαμε. Συνεχίσαμε ένα καλό σερί και τη αγωνιστική πρόοδο. Αυτή η νίκη μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και διαχειριστήκαμε καλά το ματς. Είμαστε χαρούμενοι γιατί συνεχίζουμε στο Europa, μια σημαντική διοργάνωση. Απλά εμείς κοιτάμε ματς με ματς και προφανώς σκέφτομαι τον Ατρόμητο. 

Είναι σημαντικό που μπήκαμε σε ομίλους ξανά γιατί όπως φάνηκε και πέρσι συμμετέχοντας στους ομίλους του Conference, πήραμε αρκετά πράγματα. Η πρόκριση μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια της σεζόν. Επίσης από το ματς κρατώ ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε νέους παίκτες που το χρειάζονται για να μπουν πιο σύντομα στο γκρουπ». 

Για το ότι η ομάδα του κράτησε για τρίτο σερί ματς το μηδέν στην άμυνα και για τη διαχείριση των παικτών του: «Στο τελευταίο ματς παίξαμε με Ράφα και Σάστρε. Σε αυτό με τον Μπάμπα και τον Οτο. Ολοι πρέπει να είναι έτοιμοι. Να παίρνουμε τη δύναμη από το σύνολο. Σημαντικό είναι πως κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, μας δίνει αυτοπεποίθηση. Χρειαζόμαστε τη φρεσκάδα από παιχνίδι σε παιχνίδι, όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί».

Ρωτήθηκε και για τη προσθήκη των Κολεϊ και Μπακαγιόκο, αλλά ήταν σαφής: «Δεν μιλώ για μεταγραφές»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.