Λουτσέσκου: «Δεν με προβληματίζουν τα αποτελέσματα - Χρειαζόμαστε έναν παίκτη σαν τον Καμαρά και έναν σαν τον Μεϊτέ»

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Έτοιμος αναμένεται να είναι ο ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι της φετινής ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας σύμφωνα με όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τη Φίτεσε μιλώντας στη NOVA αλλά και στους απεσταλμένους δημοσιογράφους.

Για την προετοιμασία: «Δεν έχω πολλά συμπεράσματα. Οι προπονήσεις ήταν καλές, οι παίκτες πίεσαν τον εαυτό τους και υπήρξαν προβλήματα με παίκτες που ήρθαν αργά, κάποιοι τραυματισμοί. Το καλό είναι ότι σήμερα έπαιξε 90 λεπτά το 90% του ρόστερ. Δεν με προβληματίζουν τα αποτελέσματα, είναι φυσιολογικό να μην είμαστε έτοιμοι, αλλά θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Δε θα κάνουμε άλλο φιλικό στην Θεσσαλονίκη, έχουμε πέντε μέρες μέχρι το ματς».

Για το τι κρατάει από τα δυο φιλικά: «Κρατάω τα 90 λεπτά που πήραν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και δεν είχαμε προβλήματα. Κάναμε τις προπονήσεις μας, τα παιδιά βοηθούν τους παίκτες να ξυπνήσουν. Είναι ένα σημείο που τα αποτελέσματα δεν είναι καλά αλλά μπορούμε να κάνουμε μια αφετηρία συζητήσεων με τους παίκτες. Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις και θα έχουμε μια τελείως διαφορετική βάση. Θα πρέπει να είναι έτοιμοι οι παίκτες. Το γκρουπ ειναι μαθημένο να θυσιάζεται και να παλεύει. Θα επιστρέψουμε με την ίδια ταπεινότητα. Είναι σημαντικό να υπολογίζουμε σε παίκτες που βρέθηκαν εδώ και γνωρίζουν την κατάσταση ενώ υπήρχαν και παίκτες που έδειξαν ότι δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι για τις προσδοκίες που υπάρχουν στην ομάδα».

Για την αλλαγή Καμαρά με Μεϊτέ: «Δεν είναι μόνο αυτή η αλλαγή, έφυγε και ο Μάρκος Αντόνιο, ο Τζίμας, ο Μεϊτέ όλη η ομάδα έχει αλλαγές έρχονται παίκτες από β΄ομάδα όλο το επίπεδο πέφτει κάτω αυτή την περίοδο. Όταν δεν έχεις Κωνσταντέλια, Κεντζιόρα, Αντρίγια, έχει πέσει η ποιότητα αυτή την περίοδο. Αν αναλύσουμε ένα με έναν μπορούμε να δούμε ότι δεν έχουμε τον Μεϊτέ και έχουμε τον Καμαρά,. Δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά, χρειαζόμαστε έναν παίκτη σαν Καμαρά και έναν σαν τον τον Μεϊτέ. Ο Σβαμπ ο Οζντόεφ έχουν χαρακτηριστικά που μοιάζουν με του Καμαρά, ο Μεϊτέ είναι άλλος παίκτης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.