Λουτσέσκου: «Δεν ήταν «προπόνηση» το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό- Επόμενος τελικός για εμάς η Άιντραχτ»

Metrosport Team25 Νοεμβρίου 2023

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα και οι ισχυροί άνεμοι της Θεσσαλονίκης δεν ανέβαλαν τον... «περίπατο» του ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό, με τους «ασπρόμαυρους» να επικρατούν με το σαρωτικό 5-0 επί των Σερρέων, για τη 12η αγωνιστική της Super League 1. 

Σε μια αναμέτρηση με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Γκαρσία και την επιστροφή του ως αντίπαλος προπονητής στη Τούμπα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να στρέψει τελικά και πάλι τα φώτα πάνω του, αφού υπό τις δικές του κατευθυντήριες οδηγίες, ο ΠΑΟΚ βρήκε 5 φορές τα δίχτυα των φιλοξενούμενων και εξασφάλισε με ευκολία ακόμη 3 βαθμούς στη κούρσα του πρωταθλήματος.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα στη Τούμπα, ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε  στο flash interview της NOVA: 

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ πλέον επιστρέφει , για δεύτερη φορά, με νίκη στην αγωνιστική δράση μετά τις διακοπές για τις Εθνικές ομάδες: «Σίγουρα διορθώσαμε κάποια πράγματα, τα γεγονότα λένε ότι έχετε δίκιο. αλλά υπάρχουν πολλοί παράμετροι, που οδηγούν σε αυτό το φαινόμενο, οπότε θέλει παραπάνω ανάλυση.

Όσον αφορά το παιχνίδι, παίξαμε με πολύ ενθουσιασμό γιατί είμαστε σε μια πολύ καλή περίοδο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν το κίνητρο να απολαμβάνουν το παιχνίδι, αλλά και την υπευθυνότητα για να το κάνουν  αυτό. Το γεγονός ότι είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε τους παίκτες που ήταν εδώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες και έκαναν κάθε μέρα προπονήσεις, μας βοήθησε στη συγκέντρωση. Ενώ οι παίκτες που γύρισαν από τις Εθνικές μπήκαν μερικά λεπτά για να βοηθήσουν και να απολαύσουν το παιχνίδι».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν το σημερινό παιχνίδι ήταν μια καλή προπόνηση για το παιχνίδι της Πέμπτης, κόντρα στην Αίντραχτ: «Δεν ήταν προπόνηση, ήταν ένα παιχνίδι τριών βαθμών που έπρεπε να νικηθεί 100%. Δεν έχει να κάνει με την Άιντραχτ, εκείνο είναι ένα άλλο παιχνίδι, σε μια άλλη διόργανωση. Ο επόμενος «τελικός» για εμάς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.