Λουτσέσκου: «Τίτλος πέρα από το ποδόσφαιρο, συναισθηματική κόλαση πριν τον Άρη»

Metrosport Team22 Μαΐου 2024

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με νέες του δηλώσεις στη Ρουμανία μίλησε για το μάγκικο φετινό Πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πριν από τον τελικό του Βικελίδης ότι έζησε μία συναισθηματική...κόλαση!  

«Αυτός ο τίτλος είναι κάτι πέρα ​​από το ποδόσφαιρο, έτσι τον θεωρώ. Τα παιδιά έδωσαν το 150%. Αν δεν το είχαν κάνει, δεν θα είχαμε καμία ευκαιρία.

Είχα ξάγρυπνες νύχτες, με αγώνες Πέμπτη-Κυριακή, με έναν ασφυκτικό προγραμματισμό. Γυρνούσα 3-4 το πρωί στο σπίτι, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ξυπνούσαμε, ξανά στο δρόμο, ετοιμάζαμε τις βαλίτσες μας και φεύγαμε. Τα παιδιά ήξεραν πώς να αντιδράσουν και να παλέψουν.

Οι τελευταίες τρεις μέρες ήταν μια συναισθηματική κόλαση για μένα. Αν και πίστευα και ήλπιζα βαθιά μέσα μου ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο, το μυαλό και η σκέψη μου δεν μου έδιναν ηρεμία.

Μου φαινόταν ότι είχα κάποιες αλυσίδες στην ψυχή και στο μυαλό μου που δεν με άφηναν να ζήσω. Είναι πολύ δύσκολο να πω τι με συγκίνησε...

Όταν τελείωσε το ματς, ένιωσα τεράστια ανακούφιση. Στο καμαρίνι υπήρχε τρέλα, ευτυχία. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει ποτέ τέτοια χαρά. Μου άρεσε που έβλεπα τη χαρά των ανθρώπων και την ευτυχία τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.