ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λούνα παρκ – Χαλκιδική: Σάπια τα παιχνίδια

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

Σάπια χαρακτήρισε όλα τα μηχανήματα παιχνίδια του λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής όπου την περασμένη Δευτέρα άφησε την τελευταία του πνοή ο 19χρονος Γιάννης, ο πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες που όρισε η οικογένεια και ο οποίος θα συντάξει τεχνική έκθεση την οποία θα καταθέσει για να συμπεριληφθεί στη δικογραφία.

Ο κ. Δέδες συνοδευόμενος από τον πατέρα του 19χρονου, Γιώργο Καμπαϊλή και τους δικηγόρους του Γιάννη Μανδράου και Απόστολο Αγγελάκη, επισκέφτηκε σήμερα το μεσημέρι το λούνα πάρκ στο Πευκοχώρι και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί στα μηχανήματα τονίζοντας ότι η «όλη κατάσταση είναι απαράδεκτη».

Μάλιστα, ο κ. Δέδες ανέφερε ότι σε καμία των περιπτώσεων το συγκεκριμένο λούνα παρκ δεν θα μπορούσε να πάρει άδεια λειτουργίας καθώς όλα τα παιχνίδια είναι σάπια.

Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας παρέμεινε στο λούνα παρκ περίπου μία ώρα ελέγχοντας όλα τα παιχνίδια όπως και το μοιραίο που είχε ανεβεί ο 19χρονος Γιάννης μαζί με τον αδερφό του και στην συνέχεια αποχώρησε προκειμένου να μεταβεί στο Αστυνομικό τμήμα για να δώσει κατάθεση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.