Λουκάς Κάλβαχ: «Προσοχή σε Τάισον και Ζίβκοβιτς-Ο ΠΑΟΚ σίγουρα θα μας πιέσει»

Χάρης Εμμανουηλίδης23 Οκτωβρίου 2024

Για τις δυσκολίες του αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο μέσος της Βικτόρια Πλζεν, Λουκάς Κάλβαχ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι που έπεται για την Βικτόρια Πλζεν μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, τι γνωρίζουν για τον αντίπαλο και σε ποιους παίκτες έχουν εστιάσει: «Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Περιμένουμε ένα καλό παιχνίδι σε καυτή ατμόσφαιρα. Μετά έχουμε να παίξουμε με την Σπάρτα, αλλά τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το ποιους θεωρεί παίκτες-κλειδιά και σε τι πρέπει να στοχεύσει η Βικτόρια για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ: «Οι επιθετικοί Τάισον και Ζίβκοβιτς είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να αμυνθούμε καλά για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν έχουν μιλήσει με τον Κρμέντσικ πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε ότι αγωνίστηκε εδώ. Όχι δεν μιλήσαμε μαζί του».

Για το αν παίζει ρόλο ότι είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι και αν το κάνει πιο δύσκολο: «Πάντα είναι καλύτερο να παίζεις στην έδρα σου. Ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, όπως και στην Φρανκφούρτη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει βαθμό έως τώρα και αν αυτό τον κάνει πιο πιεστικό για το αποτέλεσμα: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα πιέσει πολύ, αφού δεν έχει βαθμό. Είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Θέλουμε και εμείς τους βαθμούς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.