Λούκα είσαι μύθος! Buzzer beater τρίποντο, triple-double και... 2-0

Metrosport Team25 Μαΐου 2024

Με το έτσι θέλω! Ο Λούκα Ντόντσιτς έκρινε και τον 2ο τελικό της δυτικής περιφέρειας στο ΝΒΑ, οδηγώντας τους Μάβερικς σε νέο break και στο 2-0 επί των Τίμπεργουλφς με τρόπο... μυθικό. Ο Σλοβένος έδειξε ότι είναι ικανός φέτος να φτάσει ως το τέλος του δρόμου.

Ο Luka Magic έκρινε το παιχνίδι με τρίποντο που ολοκλήρωσε την επιστροφή των Μάβερικς από το -18 και διαμόρφωσε το 109-108 των Μάβερικς που πλέον έχουν πέντε ευκαιρίες για δύο νίκες που θα τους στείλουν στους τελικούς.

Δεν ήταν όμως μόνο το buzzer beater. Ο Ντόντσιτς έκανε τα πάντα στο παρκέ με 32 πόντους, 10 ριμπάουντ και 13 ασίστ ενώ καθοριστική ήταν η παρουσία του Καϊρί Ίρβινγκ αφού σημείωσε 13 από τους 20 πόντους του στην 4η περίοδο ενώ πολύτιμη ήταν και η προσφορά του Γκάφορντ με 16 και του Λάιβλι με 14, 6/6 δίποντα και 9 ριμπάουντ.

Όσο για τους Τίμπεργουλφς; Για να βρεθούν στους τελικούς θα πρέπει να κάνουν κάτι που δεν έγινε ποτέ στην ιστορία για ομάδα που έχασε τους δύο πρώτους τελικούς της περιφέρειας στην έδρα της. Ο Άντονι Έντουαρντς ήταν άστοχος για ένα ακόμη βράδυ αφού έφτασε στους 21 πόντους με 5/17 σουτ, ενώ 18 είχε ο Μάικλ Κόνλεϊ και 16 με 10 ριμπάουντ ο Ρούντι Γκομπέρ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.