Λούις Ενρίκε σε δημοσιογράφο: «Δεν θα σου εξηγήσω την τακτική μου, δεν θα την καταλάβεις»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Εκτός εαυτού βγήκε στην συνέντευξη τύπου ο Λουίς Ενρίκε, έπειτα από την ήττα με 2-0 από την Άρσεναλ, του Μίκελ Αρτέτα, για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Οι «κανονιέριδες» εκμεταλλεύτηκαν την κακή εμφάνιση του Τζανλουΐτζι Ντοναρούμα σκοράροντας δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο και με σωστή διαχείρηση στο δεύτερο πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στον θεσμό, για φέτος, μετά από την λευκή ισοπαλία της 1ης αγωνιστικής με την Αταλάντα.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Ισπανό τεχνικό της Παρί Σεν Ζερμέν σχετικά με την τακτική που ακολούθησε και ο Ενρίκε απάντησε εμφανώς εκνευρισμένος:

«Δεν έχω σκοπό να σου εξηγήσω την τακτική διότι μάλλον δεν θα καταλάβαινες. Πρέπει να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε πολλά πράγματα ως ομάδα, αλλά δεν έχω σκοπό να εξηγήσω τίποτα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν θέλω να στοχεύσω κανέναν μεμονωμένα, η ήττα είναι για μένα, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη, η ήττα είναι απολύτως άξια. Οι αμυντικοί περίμεναν τους επιθετικούς μας, όχι το αντίστροφο. Ήταν ανώτεροι από εμάς. Αυτό είναι ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Παίξαμε εκτός έδρας, κάναμε ένα έντονο παιχνίδι, αλλά είναι δύσκολο να εξηγήσεις το ποδόσφαιρο όταν παίζεις απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι καλύτερος από σένα». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.