Λόβρεν: «Ένας είναι ο τρόπος ανάκαμψης»

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Οκτωβρίου 2024

Ο Ντέγιαν Λόβρεν στις δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της NOVA ενόψει της αυριανής (6/10) αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ ανέφερε πως ο Δικέφαλος θα ξεπεράσει την αγωνιστική του κρίση μετά τα τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

«Για μένα ήταν έκπληξη και όλα έγιναν γρήγορα τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών και είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι η ομάδα πέρυσι κατέκτησε το Πρωτάθλημα δίνουν την καλύτερη απάντηση για να έρθω στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ. Αυτό που ήρθα να κάνω στον ΠΑΟΚ είναι να κερδίζουμε και ειδικά τώρα που η ομάδα έχει μία...κρίση αγωνιστική. Είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επανέλθει στις νίκες. Ο τρόπος που με αγκάλιασε η ομάδα με έκανε να νιώσω σαν να είμαι τρία χρόνια εδώ».

Για το πώς ο ΠΑΟΚ μπορεί να ξεπεράσει την αγωνιστική του κρίση:

«Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι μαγικό. Πρέπει να μπεις στο γήπεδο και να είσαι καλύτερος, να είσαι πιο δυνατός, να τρέξεις περισσότερο από τον αντίπαλο, να είσαι πιο επιθετικός, να τελειώσεις τις φάσεις που θα δημιουργήσεις και να κάνει όλη η ομάδα άμυνα», δήλωσε μεταξύ άλλων στο συνδρομητικό κανάλι ο πολύπειρος κροάτης κεντρικός αμυντικός. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.