LOUX GNC 3on3: Ο «θεός» του μπάσκετ Νίκος Γκάλης στο Ηράκλειο

Metrosport Team30 Μαΐου 2024

Ένας από τους κορυφαίους αθλητές που έχει αναδείξει η Ελλάδα, που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στον χώρο του μπάσκετ και έχει εμπνεύσει αμέτρητους νέους αθλητές, ο Νίκος Γκάλης βρίσκεται στο πλευρό του LOUX GNC 3on3  για ένα μοναδικό τριήμερο γεμάτο 3×3, στο Ηράκλειο (7-8-9/6 – Ενετικό Λιμάνι)!

Ο Νίκος Γκάλης είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους που έχει γνωρίσει ο ελληνικός αθλητισμός. Με την αδιανόητη επιδεξιότητά του και την απαράμιλλη αφοσίωσή του, ανέβασε το ελληνικό μπάσκετ σε επίπεδα που κανείς δεν είχε φανταστεί.

Έτσι, με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό, το LOUX NICK GALIS 3on3 by H&K AEBE με το σύνθημα “Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΙ” φιλοξενεί στο Ηράκλειο (7-8-9/6 – Ενετικό Λιμάνι) τον άνθρωπο που… ένωσε όλη την Ελλάδα με το ταλέντο, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους όσους θέλουν να ζήσουν μία αξέχαστη μπασκετική εμπειρία υπό το βλέμμα του… θεού, Νίκου Γκάλη!

Το event αποτελεί μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και του GNC 3on3, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. Βασικοί υποστηρικτές της διοργάνωσης η ΛΟΥΞ και η H&K AEBE.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.