Λόρεν Μορόν, ο επιθετικός που...φέρνει ο Άρης από την La Liga

Γιώργος Στράντζαλης05 Ιουλίου 2023

Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα είχε προαναγγείλει στην πρόσφατη τοποθέτηση του την άφιξη επιθετικού από την La Liga με τον οποίον είναι σε συζητήσεις και όπως είχε πει απομένει να συναντηθεί μαζί του για να ολοκληρωθεί το deal.


Πρόκειται για τον Λορέν Μορόν οποίος ανήκει στην Μπέτις και ο Άρης είναι σε προχωρημένες επαφές τόσο με την ομάδα όσο και με τον ποδοσφαιριστή.

Την περσινή σεζόν ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός στην Λας Πάλμας και είχε ένα γκολ σε 10 συμμετοχές.

Στην Μπέτις "μεγάλωσε" ποδοσφαιρικά, αφού ξεκίνησε από τις ακαδημίες της και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα όπου έχει συνολικά 131 συμμετοχές, 21 γκολ και 9 ασίστ. Επίσης, έχει αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού και στην Εσπανιόλ (2021/22) κάνοντας 25 παιχνίδια με 4 γκολ.

Ο Μορόν έχει συμβόλαιο με την Μπέτις έως το επόμενο καλοκαίρι, πρόσφατα πέρασε εργομετρικα με την υπόλοιπη ομάδα στην Ανδαλουσία, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση διατήρησης του στο ρόστερ και προσφάτως αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Άρης, που προσπαθεί να κλείσει τη μεταγραφή του μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.