Λόπεθ: «Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Σίστο στον Άρη» - Τα στοιχεία που τον διακρίνουν

Metrosport Team22 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Άνχελ Λόπεθ , με τον Ισπανό προπονητή να μιλάει αναφορικά με την περίπτωση του Πιόνε Σίστο ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Άρη για να συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη, με τον ίδιο να τονίζει πως πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με ισχυρή προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Αρχικά για τον ίδιο, τόνισε: «Βρίσκομαι αυτές τις ημέρες στη νέα μου ομάδα την Άλ Αχλί, έχουμε ξεκινήσει τον δικό μας σχεδιασμό, μου αρέσει που έχω ανοίξει μία αγορά εδώ, μου λείπει η Ελλάδα, θα ήθελα να επιστρέψω στο μέλλον αλλά με μία σταθερότητα και μία ομάδα που να βγάζει αυτά τα στοιχεία καθώς το να μείνεις δεύτερη σερί χρονιά στην Ελλάδα είναι δύσκολο».

Για τον Σίστο, ανέφερε: «Αγωνιζόταν για χρόνια στη Θέλτα, είναι ένας ακραίος ποδοσφαιριστής με μεγάλη ποιότητα, αγωνίζεται στα αριστερά με το δεξί πόδι, κάτι που τον βοηθάει να συγκλίνει, να παίζει εξαιρετικά το 1vs1 και να δίνει βοήθειες στην ομάδα του. Ο ίδιος είναι ένας αρκετά ποιοτικός ποδοσφαιριστής με καλή ντρίπλα και άξιο αναφοράς είναι το δυνατό του σουτ που έχει».

Για το αν μπορεί να κάνει τη διαφορά: «Μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση, είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να δώσει πράγματα στο επιθετικό τρίτο, αλλά στα αδύναμα σημεία του είναι η αμυντική συνέπεια».

Όσο για τον χαρακτήρα του: «Έχει ισχυρό χαρακτήρα, ζητάει τη μπάλα , ακόμα και τις φορές που τη χάνει βγάζει τον εγωισμό και τη ζητάει ξανά , κάτι που δείχνει πολλά για τον τρόπο παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.