Λόπεθ: «Killer ο Μορόν, μοιάζει με τον Δουβίκα»

Metrosport Team22 Ιουλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε» ο Άνχελ Λόπεθ, με τον προπονητή του Εθνικού Άχνας, να μιλάει αναφορικά με τα συμπεράσματα που έβγαλε από το φιλικό με αντίπαλο τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ενώ ειδική μνεία έκανε στον Λορέν Μορόν, τον οποίο γνωρίζει από το κοινό τους  πέρασμα από την Ισπανία

Αρχικά ανέφερε: «Ο Άρης έχει ξεκινήσει νωρίτερα από εμάς την προετοιμασία του, ήταν πιο έτοιμος από εμάς γιατί αυτό το παιχνίδι ήταν η πρόβα τζενεράλε του , ωστόσο και εμείς προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εντός του αγωνιστικού χώρου»

Ενώ για τον Μορόν, πρόσθεσε: «Ξέρω πολύ καλά τον ποδοσφαιριστή, για να είμαι ειλικρινής το στυλ του μοιάζει πολύ με τον Τάσο Δουβίκα τον οποίο είχα στον Βόλο και πιστεύω ότι έχει ένα πολύ καλό σώμα, δυνατό. Είναι πραγματικά ένας killer με έφεση στο σκοράρισμα, μπορεί επίσης να αγωνιστεί με την πλάτη στην εστία και να κάνει τη διαφορά στον Άρη. Όλα εξαρτώνται από το κίνητρο που θα έχει στη νέα του ομάδα».

Για τον Άρη, ανέφερε: «Ο Άρης είναι ο Άρης, θέλει να έχει υψηλούς στόχους και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και αποτελεί μία από τις πέντε καλύτερες ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.