Λόνγκο: «Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε μια νέα εποχή, μπορεί να μπει στο League Stage του Champions League»

Metrosport Team01 Ιουλίου 2024

Ο πρώην συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Ντιέγκο Λόνγκο, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τις πιθανότητες που έχει ο ΠΑΟΚ να μπει στο League Stage του Champions League, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Κοτάρσκι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Πέρασα πολύ ωραία στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι εύκολη η περίοδος της προετοιμασίας, αλλά σε εμάς τους προπονητές μας αρέσει, γιατί χτίζεται η ομάδα ενόψει της νέας σεζόν. Στον Λουτσέσκου αρέσει πολύ η δουλειά, του αρέσει να δουλεύει αυτή την περίοδο με τους παίκτες, είναι το μοναδικό διάστημα που μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά, γιατί το υπόλοιπο διάστημα υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια και σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει κιόλας.

Συναντηθήκαμε με τον Ραζβάν πριν από λίγες εβδομάδες στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, εκείνος πήγαινε για τις διακοπές του και εγώ έφευγα. Μιλήσαμε για περίπου μισή ώρα, τον είδα πολύ χαρούμενο, νιώθει καλά στον ΠΑΟΚ, έχω την αίσθηση πως ο ΠΑΟΚ έχει δημιουργήσει μπει σε μια νέα εποχή και μπορεί κατακτήσει πάλι τον τίτλο.

Όσον αφορά το δικό μου μέλλον, δεν θέλω να εργαστώ πάλι σε Αλβανία ή Ρουμανία, σκέφτομαι να περιμένω και γιατί όχι στην Ελλάδα».

Για το νέο τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: «Έχει αλλάξει το στιλ της ομάδας, σχέση με παλιότερα, πλέον η ομάδα παίζει πιο άμεσο ποδόσφαιρο, πιο γρήγορα. Πρέπει να προσαρμόζεσαι με βάση και το υλικό που έχεις».

Για το Champions League: «Είναι μεγάλος στόχος το Champions League, έχει πολλές πιθανότητες να το πετύχει. Έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα, με δύο-τρεις αλλαγές μπορεί να μπει στο League Stage».

Για τον Κοτάρσκι: «Έχω διαβάσει για το ενδιαφέρον της Τζένοα, υπάρχουν πάρα πολλές φήμες, το όνομά του συζητιέται συνέχεια και ακούγεται ότι μπορεί να αποκτηθεί από την Τζένοα. Ο μηχανισμός της αγοράς λειτουργεί και με αυτόν τον τρόπο να ασκεί πίεση στις ομάδες να πουλήσουν τους παίκτες. Θέλω να πιστεύω πως αν ο ΠΑΟΚ μπει στη διαδικασία να πουλήσει τον Κοτάρσκι θα το κάνει με τους δικούς του όρους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.