Λόνγκο για τελικό στην Αλβανία: «Πολύ καλό το γήπεδο του Ελ Μπασάν- Οι οπαδοί θα πρέπει να μείνουν στα Τίρανα»

Metrosport Team12 Μαΐου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ντιέγκο Λόνγκο, πρώην βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου και νυν προπονητής της αλβανικής Φλαμουτάρι, μιλώντας για το σοβαρό ενδεχόμενο ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος να γίνει στην Αλβανία και πιο συγκεκριμένα στο Ελ Μπασάν.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Το άκουσα από εσάς ότι μπορεί να γίνει εδώ στην Αλβανία ο τελικός Κυπέλλου, ωραία. Είναι ωραίο για εμάς. Δεν ξέρω γιατί έρχεστε εδώ, όμως για το αλβανικό ποδόσφαιρό είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. 

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, το επίπεδο είναι πολύ υψηλό ανάμεσα στις δύο ομάδες και είναι ωραία ευκαιρία να δούμε ποιοτικό ποδόσφαιρο εδώ στην Αλβανία. Οι φίλαθλοι δεν έχουν την ευκαιρία να δούνε τόσο ποιοτικά παιχνίδια, καθώς δεν βγαίνουν στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Οπότε θα είναι μια πρώτη τάξεως ευκαιρία για εμάς.

Το στάδιο είναι πολύ ωραίο, παίζει συνέχεια εδώ η εθνική ομάδα τη Αλβανίας. Όμως το Ελ Μπασάν δεν έχει πολλές υποδομές και καλές εγκαταστάσεις, όμως είναι πολύ κοντά στα Τίρανα, που είναι περίπου 30 λεπτά μακριά. Οπότε μπορεί να οργανωθεί καλά το παιχνίδι και οι οπαδοί να μείνουν στα Τίρανα».

Τέλος, έκανε την δική του πρόβλεψη για τον τελικό, στηρίζοντας ανοιχτά τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Είναι ένα παιχνίδι που επαναλμβάνεται τα τελευταια χρόνια.Αυτή την στιγμή οι πιθανότητες είναι με την ΑΕΚ, όμως και για τον ΠΑΟΚ η θέληση είναι τεράστια. Εγώ υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ γιατί πιστεύω πως έχει το μεγαλύτερο κίνητρο γιατί έχει την μεγαλύτερη δίψα. Μέχρι στιγμής, όμως, δεν είχα κάποια προσωπική επικοινωνία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Θα είμαι πολύ χαρούμενος αν έρθουν εδώ να παίξουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.