Λόνγκο: «Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον Αρη η Εγνατία»

Metrosport Team21 Ιουνίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην βοηθός του Λουτσέσκου, Ντιέγκο Λόνγκο, και μίλησε για την πιθανή αντίπαλο του Άρη, την αλβανική Εγνατία.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την αντίπαλο του Άρη: «Η Εγνατία είναι μια ομάδα που έχει μεγαλώσει τα τελευταία δύο χρόνια. Έχει έναν πρόεδρο σοβαρό και φιλόδοξο. Έχει επενδύσει αρκετά χρήματα στην ομάδα, στο γήπεδο και στο προπονητικό κέντρο. Είμαι σίγουρος πως θα παλέψει για τον τίτλο στην Αλβανία και δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για τον Αρη. Εχουν αρκετά καλούς παίκτες, ξεχωρίζω έναν καλό επιθετικό, τον Ντουαμενά, μου κάνει εντύπωση πως παίζει ακόμη στην Αλβανία γιατί το επίπεδό του είναι για μεγαλύτερα πρωταθλήματα».

Για τις αλβανικές ομάδες: «Οι αλβανικές ομάδες θέλουν να αιφνιδιάζουν στην κόντρα επίθεση, είναι δεμένη ομάδα, αν κληρωθεί ο Αρης μαζί της τότε δεν πρέπει να την υποτιμήσει επειδή δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία. Ο Αρης πρέπει να δώσει το 100% για να μπορέσει να την περάσει.

Υπάρχουν 3-4 ομάδες, που είναι σε άλλο επίπεδο, Παρτιζάνι, Εγνατία, έχουν μεγάλο κίνητρο και είναι φιλόδοξες, θέλουν να διακριθούν κόντρα σε μεγαλύτερες ομάδες».

Για την αποχώρηση του Μπάτσι από τον ΠΑΟΚ: «Τον συνάντησα πριν λίγες ημέρες, ξέρω ότι έφυγε. Τον βρήκα πολύ καλά με την οικογένειά του. Δεν ξέρω γιατί έφυγε από τον ΠΑΟΚ, πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, καμιά φορά στην καριέρα σου χρειάζεσαι νέες προκλήσεις. Δεν μιλήσαμε για το μέλλον του, προφανώς θα βρει την επόμενη ομάδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.