Ο Κώστας Τσιμίκας ξεχώρισε στο... γκάλοπ που έγινε στα ενδότερα της Λίβερπουλ για τα αγαπημένα ροφήματα των παικτών, ενώ έκανε και μάθημα σχετικά με την διαδικασία παραγωγής του εσπρέσο.
«Πρόκειται για διπλό εσπρέσο χτυπημένο με πάγο ώστε να γίνεται κρύος», υπογράμμισε ο διεθνής μπακ για τον φρέντο εσπρέσο. Ο Άντι Ρόμπερτσον, επίσης, έκανε τη διαφορά τονίζοντας πως «τα ροφήματα πρέπει να είναι κρύα και τα φαγητά ζεστά. Απαράβατος κανόνας».
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube