Λιβάι Γκαρσία: «Μέχρι την τελευταία ημέρα συγκεντρωμένος, μάλλον ο πρόεδρος δεν θα με πουλήσει ποτέ»

Metrosport Team11 Μαρτίου 2024

Ο Λιβάι Γκαρσία έχει κατά νου πως ο Δημήτρης Μελισανίδης δεν θα τον πουλήσει ποτέ λόγω της συχνότητα που σκοράρει με την Ένωση.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ μπορεί να αγωνίστηκε μόλις 20 λεπτά όμως ήταν αρκετά για να σκοράρει δύο εντυπωσιακά τέρματα, δηλώνοντας έτσι «παρών» στα Play Off.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο 26χρονος επιθετικός ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται τη δήλωση που είχε το προηγούμενο διάστημα ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, ότι δεν θα τον πουλήσει ποτέ.

Ο νεαρός γέλασε έντονα και απάντησε: «Ναι, το σκέφτομαι! Στην τελική, αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έχω συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Οπότε μέχρι την τελευταία ημέρα που θα είμαι εδώ θα είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος και θα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται».

Για το ωραίο γκολ που πέτυχε, είπε: «Νιώθω ευγνώμων γι’ αυτό το γκολ και επίσης νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό το γκολ ήρθε σε μία στιγμή, που η χρονιά δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, είχα κάποιες απογοητεύσεις σε προσωπικό επίπεδο, οπότε αυτό το γκολ έρχεται να… σπρώξει, να δώσει έξτρα κίνητρο και ενέργεια γι’ αυτό που χρειάζομαι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.