Λιβάγια: «Πρέπει να μη φοβηθούμε τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2023

Ο Μάρκο Λιβάγια «υπέγραψε» την άνετη νίκη της Χάιντουκ επί της Σλάβεν για το κροατικό Πρωτάθλημα, σημειώνοντας δύο από τα τρία τέρματα της. Ο διεθνής, Κροάτης φορ μίλησε γι' αυτό το αποτέλεσμα αλλά και τη ρεβάνς του Conference League με τον ΠΑΟΚ τονίζοντας ότι θα πρέπει η ομάδα του να μην φοβηθεί.

Για τη χθεσινή νίκη της Χάιντουκ είπε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο ματς. Έχασα το πέναλτι αλλά ξέραμε ότι έπρεπε να κάνουμε υπομονή. Παίξαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω ότι ήταν σημαντικό για εμάς να πάρουμε ψυχολογία πριν το ταξίδι στην Ελλάδα».

Για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Ξέρουμε που ζούμε, ελπίζω να συνεχίσουμε με νίκες και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θα παίξει πολύ διαφορετικά από ό,τι στο Πόλιουντ. Νομίζω ότι έχουμε αρκετή εμπειρία και γνώση. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι ώριμα και να μην φοβόμαστε.

Δεν έχουμε παίξει στην Ευρώπη για αρκετό διάστημα και τώρα έχουμε έναν αντίπαλο στα μέτρα μας. Έχουμε μια ευκαιρία μπροστά μας, πρέπει να αντέξουμε την αρχική πίεση στην αντίπαλη έδρα και στη συνέχεια θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα. Οι ευρωπαϊκοί αγώνες σημαίνουν πολλά για όλους μας, ειδικά τους νεότερους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.