Λισγάρας: «Πωρωμένος ο Λουτσέσκου με την ομάδα, έχει γίνει ένα με τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team22 Αυγούστου 2024

Το «δέσιμο» του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ υπογράμμισε στο Metropolis 95,5 ο Χρήστος Λισγάρας.

Ο έμπειρος στόπερ αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή προσπάθεια του Δικεφάλου του Βορρά, τη μεταγραφή του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη στην Βόλφσμπουργκ και «αποθέωσε» τον Ραζβάν Λουτσέσκου -με τον οποίο συνεργάστηκε στην Ξάνθη- για τη δουλειά του.

Ο Χρήστος Λισγάρας μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την προσπάθεια του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, την ανταγωνιστική και φέτος Super League, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την Αναγέννηση Άρτας όπου συνεχίζει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νέα προσπάθεια φέτος στην Αναγέννηση Άρτας: «Γίνονται σοβαρά πράγματα και γι’ αυτό επέλεξα να μείνω στην ομάδα που είναι ιστορική και με κόσμο που «διψάει». Πάμε να κάνουμε κάτι καλό στη νέα σεζόν, με στόχο να φτιάξουμε δυνατή ομάδα που να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Να κάνεις πρωταθλητισμό είναι η καλύτερη προσέγγιση για τον στόχο μας».

Για τον ΠΑΟΚ, την ως τώρα πορεία του στην Ευρώπη και τον αποκλεισμό από το Champions League: «Θα έλεγα αποτυχία, αλλά κυρίως ατυχία για τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ το άξιζε να περάσει. Το ποδόσφαιρο δυστυχώς έχει και άγρια ομορφιά, έχει όμορφες και δύσκολες στιγμές. Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι από τα «σπλάχνα» της έτσι που ξέρει να τα ξεπερνάει όλα. Πρέπει να είναι πολύ δυνατή. Δε σταματάει. Πρέπει να περάσει το επόμενο, να ξεπερνά καθημερινά όλα τα εμπόδια για να φτάσει στο στόχο της».

Για το θετικό γεγονός πως στρεφόμενος άμεσα στη Σάμροκ Ρόβερς έχει αφήσει πίσω τον αποκλεισμό από την Μάλμε: «Δε γίνεται αλλιώς. Είναι πολύ καλό αυτό. Όταν έρχεται μια μεγάλη αποτυχία μέσα από ατυχία, καλύτερα να μπεις στην πίεση του επόμενου αγώνα. Αυτό έχουν μάθει όλες οι μεγάλες ομάδες να είναι σ’ αυτή την πίεση».

Για τα προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία: «Η αμυντική λειτουργία ξεκινά από την επίθεση, αλλά ας μην το αναλύσουμε. Οι ομάδες οι ελληνικές πιστεύω δεν είναι ακόμα 100% έτοιμες. Δεν έχουν κάτι παραπάνω κάποιες ομάδες του εξωτερικού, απλά είναι πιο έτοιμες».

Για τον Κουλιεράκη και την πώλησή του: «Έχω την καλύτερη εικόνα, παίξαμε αντίπαλοι και έχω πολύ θετική άποψη για το θράσος που έχει. Πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου δεν κάνει χάρες σε κανέναν. Κάτι είδε στον Κουλιεράκη, είχε ανοδική πορεία και θα συνεχίσει. Να είναι γερός και δυνατός, καλή επιτυχία. Όσο για τον ΠΑΟΚ ψάχνουν και ξέρουν τι θα κάνουν για να λύσουν αυτό το θέμα».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Ο Ραζβάν με την όλη εμπειρία του και όπως τον ξέρω, έχει περάσει στους παίκτες του ότι χρειάζεται για να κερδίσουν. Είναι πωρωμένος με την ομάδα και τους παίκτες του. Έχω πάθει πλάκα όλα αυτά τα χρόνια: Αυτό το πράγμα που έχει ο κ. Λουτσέσκου, το έχω κι εγώ στο μυαλό μου και συνεχίζω. Ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο, την ομάδα του, τους παίκτες του, όλη μέρα ασχολείται πως θα φτιάξει την ομάδα του. Έχει γίνει ένα με τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου και το δείχνει αυτό. Φαίνεται. Η ομάδα και ο Λουτσέσκου είναι ένα, πηγαίνουν μαζί. Ταιριάζουν τα χνώτα τους».

Για την υπόθεση τίτλος στο φετινό πρωτάθλημα και αν θα είναι εφάμιλλο του περσινού σε ανταγωνισμό: «Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και φέτος όπως το περσινό. Τα τελευταία χρόνια συμβαίνει αυτό. Όπως και στον υποβιβιασμό. Είναι 4 ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο, είναι πολύ ωραίο όταν όλες οι ομάδες είναι κοντά. Είναι αρχή ακόμα για τον τίτλο. Οι ομάδες θα πάνε χέρι-χέρι μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.