Λισγάρας: «Εμπιστεύομαι τον Λουτσέσκου στη διαχείριση Κουλιεράκη»

Metrosport Team27 Ιουνίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Λισγάρας , με τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό να μιλάει για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Αναγέννηση Άρτας, τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, αλλά και τους Ραζβάν Λουτσέσκου και Αντρέ Βιεϊρίνια.

Αρχικά για τον ίδιο: «Έχω επιστρέψει στην Άρτα, ανανέωσα τη συνεργασία μου με την Αναγέννηση, διψάει η ομάδα και ο κόσμος και μου αρέσει πολύ που βρίσκομαι εδώ. Στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός. Όσο είσαι στις πάνω κατηγορίες είναι το εύκολο, στα χαμηλά είναι το δύσκολο».

Για το ότι έχει την ίδια ηλικία με τον Αντρέ Βιεϊρίνια: «Με τον Αντρέ μπορεί να έχουμε την ίδια ηλικία, αλλά και ο ίδιος είναι σε υψηλότερο επίπεδο αυτή τη στιγμή και συνεχίζει να βρίσκεται εκεί που του αξίζει».

Για να σημειώσει: «Με τον Λουτσέσκου ήμασταν τρία χρόνια μαζί στην Ξάνθη, τον εμπιστεύομαι σε ότι έχει να κάνει με τον Κουλιεράκη και τη διαχείριση του. Το παιδί έχει συνεχόμενα ανοδική πορεία και το βγάζει στο γήπεδο, είναι ένα παιδί το οποίο έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης. Έχει όλο το μέλλον μπροστά του και χαίρομαι πραγματικά να βλέπω αυτά τα παιδιά να προοδεύουν στο επίπεδο που αγωνίζονται».

Ενώ για το αν έχει κολλήματα ο Λουτσέσκου, απάντησε: «Και ποιος δεν έχει;»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.