«Λιοντάρι» στην έδρα του ο Πανσερραϊκός

Δημήτρης Καλαϊτζής06 Νοεμβρίου 2023

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανσερραϊκό. Μετά τις δύο ήττες από Άρη (1-0) και Παναθηναϊκό (5-0) αντίστοιχα, οι νεοφώτιστοι επανήλθαν στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας 2-1 του ΟΦΗ, στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League  1. 

Αυτή ήταν η τρίτη νίκη των Σερραίων στο Πρωτάθλημα-όλες στην έδρα του-που τον φέρνει στην 8η θέση της βαθμολογίας και στο -2 από τα πλέι οφ. 

Την επόμενη αγωνιστική το συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (11/11, 19.00), ενώ οι Κρητικοί υποδέχονται τον ΠΑΣ Γιάννινα (11/11, 17.30).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Ριέρα στο 16΄. Τρία λεπτά μετά, άγγιξαν και το 0-2, όμως ο Χόβαν απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Μαρινάκη.

Η ισοφάριση από τους γηπεδούχους ήρθε στο 24ο λεπτό. Χατζηστραβός και Μασαρίποφ έκαναν το ένα-δύο και ο πρώτος με τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάουμαν, κάνοντας το 1-1.

Στο 34΄ οι Σερραίοι λίγο έλειψαν να φέρουν τούμπα το ματς, αλλά το σουτ του Άλεξιτς απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ ο γκολκίπερ του ΟΦΗ. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μπάουμαν είπε εκ νέου όχι αυτή τη φορά στην κεφαλιά του Στάικου.

Στο 55΄ ο ΟΦΗ απείλησε με το σουτ του Ριέρα να περνάει πάνω από τα δοκάρια, ενώ τρία λεπτά μετά, ο Ριέρα έκανε εξαιρετική ενέργεια από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα προς τον Γκαγιέγκος ο οποίος δεν μπόρεσε με προβολή να βρει στόχο.

Ο Πανσερραϊκός απάντησε στις ευκαιρίες στο 65ο λεπτό. Ο Μορέιρα έδωσε στον Τομάς ο οποίος ήταν ανενόχλητος στα δεξιά, έκανε το σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από την εστία των Κρητικών.

Στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης οι νεοφώτιστοι κέρδισαν πέναλτι, όταν μετά από μπαλιά ο Άλεξιτς τσίμπησε την μπάλα με το κεφάλι προ του Καρώ ο οποίος έπεσε πάνω του μέσα στην περιοχή, αλλά ο Παπαπέτρου έδωσε συνέχεια στο ματς αλλά το VAR κάλεσε τον Έλληνα ρέφερι για να δει ξανά τη φάση κι εν τέλει καταλόγισε την παράβαση. Ο Μούργος ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σάββατο 4/11

Λαμία-Παναθηναϊκός 1-2

Κηφισιά-ΑΕΚ 1-1

Κυριακή 5/11

Παναιτωλικός-Αστέρας Τρίπολης 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα-ΝΠΣ Βόλος 1-1

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-4

Άρης-Ατρόμητος 1-3

Δευτέρα 6/11

Πανσερραϊκός-ΟΦΗ 2-1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.