Λίνα Σουλούκου: Τέσσερα υποψήφια ονόματα για την αντικατάσταση της πρώην CEO της Ρόμα

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

H "Gazzetta dello Sport" αποκαλύπτει τα τέσσερα υποψήφια ονόματα για την αντικατάσταση της Λίνας Σουλούκου, η οποία παραιτήθηκε από την Ρόμα και άφησε κενή τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου.

Ο λόγος για τον οποίο η Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε από την θέση της CEO, που κατείχε στον Ιταλικό σύλλογο, ήταν η αλλεπάλληλες απειλές που είχε δεχθεί από τους οπαδούς της ομάδας και είχαν ως συνέπεια να τεθεί υπό αστυνομική προστασία μαζί με τα δύο παιδιά της.

Όλα αυτά ήταν ως αποτέλεσμα της απόφασης της αντικατάστασης του Ντάνιελ Ντε Ρόσι από τον Ιβάν Γιούριτς, μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής, με την Λίνα Σουλούκου να γίνεται στόχος από τους οπαδούς της Ρόμα ως ο άνθρωπός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην φυγή του "DDR" ως "εκπρόσωπος της διοίκησης".

Προς το παρών τις αρμοδιότητες που είχε μέχρι πρότινος η άλλοτε παράγοντας του Ολυμπιακού έχει αναλάβει ο γενικός διευθυντής Μαουρίτσιο Λομπάρτντο, με την "Gazzetta dello Sport" να υποστηρίζει με δημοσίευμά της πως υπάρχουν τέσσερα ονόματα στη λίστα των Ρωμαίων για την συγκεκριμένη θέση.


"Τα ονόματα που αρχίζουν να κυκλοφορούν είναι του πρώην διευθύνοντος συμβούλου, Ουμπέρτο Γκαντίνι, νυν πρόεδρου της ιταλικής λίγκας στο μπάσκετ και πρώην ιστορικός παράγοντας της Μίλαν και ο Τζαμπάολο Μοντάλι, πρώην προπονητής των τζαλορόσι την εποχή της προεδρίας του Σένσι.

Δύο άλλα προφίλ υπό εξέταση είναι αυτά του πρώην επιθετικού Ζιμπί Μπόνιεκ και του Ζβόνιμιρ Μπόμπαν, μια πιθανή επιλογή υψηλού διεθνούς προφίλ.

Αλλά οι Φρίντκινς, συνηθισμένοι στην έκπληξη, θα μπορούσαν επίσης να επιλέξουν τελικά έναν μάνατζερ εκτός του κλασικού καλουπιού και επίσης ελάχιστα γνωστού στην Ευρώπη", αναφέρει το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας για την επόμενη ημέρα στην Ρόμα όσον αφορά στη θέση του CEO του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.