Λιμενικό: Ανακοίνωση για τον αδικοχαμένο ναυτικό που σκοτώθηκε από πλοίο στον Άγιον Όρος

Metrosport Team05 Αυγούστου 2024

Ανακοίνωση έβγαλε το Λιμενικό σώμα Θεσσαλονίκης για τον αδικοχαμένο ναυτικό που σκοτώθηκε σε πλοίο στο Άγιον Όρος. 

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χθες το πρωί σε πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ουρανούπολη - Δάφνη Αγίου Όρους, όταν φορτηγό έπεσε επάνω σε 57χρονο μηχανικό του σκάφους, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος: «Τις πρωινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ουρανούπολης για τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 57χρονου ημεδαπού μέλους πληρώματος (ειδικότητας Α΄ Μηχανικού) σε επιβατικό – οχηματαγωγό (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίο. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου από το λιμάνι της Ουρανούπολης Χαλκιδικής προς το λιμάνι της Δάφνης Αγίου Όρους, ένα φορτηγό (Φ/Γ) όχημα χωρίς οδηγό, κινήθηκε προς τα πίσω τραυματίζοντας θανάσιμα τον 57χρονο, ο οποίος βρισκόταν στο πίσω μέρος του καταστρώματος φόρτωσης οχημάτων. Στον 57χρονο αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ιατρό του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας του Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ουρανούπολης του Λιμεναρχείου Ιερισσού, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.