Λίαμ Πέιν: Ποιο θανάσιμο κοκτέιλ ναρκωτικών εντόπισαν οι ιατροδικαστές

Παναγιώτα Απέργη22 Οκτωβρίου 2024

Ναρκωτικά στον οργανισμό του Λίαμ Πέιν φαίνεται πως εντόπισε η πρώτη τοξικολογική εξέταση που διενεργήθηκε στον 31χρονο τραγουδιστή, που σκοτώθηκε, πέφτοντας από μπαλκόνι ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της Αργεντινής, το 31χρονο πρώην μέλος των One Direction είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα κοκαΐνης, αλλά και λοιπά οργανισμό, τη στιγμή του θανάτου του, κάτι που επιβεβαιώνεται από την προκαταρκτική τοξικολογική έκθεση που παραδόθηκε στους τοπικούς εισαγγελείς. 

Μάλιστα, τα αμερικανικά ABC και TMZ κάνουν λόγο για κοκτέιλ ναρκωτικών γνωστό ως «ροζ κοκαΐνη», που περιείχε μεθαμφεταμίνη, κεταμίνη και έκσταση, τα οποία είχαν βρεθεί διάσπαρτα, κατά τη διάρκεια μερικής αυτοψίας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Πέιν, μαζί με κρακ και βενζοδιαζεπίνη. 

Όπως εκτιμάται, ο τραγουδιστής είχε υποστεί νευρικό κλονισμό λόγω κατάχρησης ουσιών την ώρα της πτώσης του, με τον ιατροδικαστή να εκτιμάτα, βάσει των πρώτων στοιχείων, ότι βρισκόταν σε κατάσταση «ημι- ή ολικής αναισθησίας» όταν έπεσε από το μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να υποκύψει ακαριαία στα σοβαρά τραύματά του.

«Διαπιστώθηκαν 25 τραυματισμοί συμβατοί με αυτούς που προκλήθηκαν από πτώση από ύψος. Τα τραύματα στο κεφάλι ήταν αρκετά για να προκαλέσουν θάνατο, ενώ οι εσωτερικές και εξωτερικές αιμορραγίες του κρανίου, ο θώρακας, η κοιλιά και τα άκρα συνέβαλαν στο θάνατό του», επεσήμαναν ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σορό του Πέιν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.