«Ο ΠΑΟΚ παίζει την καλύτερη μπάλα-Ο Κωνσταντέλιας δεν είναι Κούδας, δίνει εξετάσεις κάθε Κυριακή»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Νίκος Λιάκος και μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας ότι παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Παράλληλα, τόνισε ότι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας δίνει εξετάσεις κάθε Κυριακή.

Αρχικά ο Νίκος Λιάκος μίλησε για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Έκανα 25-30 συμμέτοχες στον ΠΑΟΚ. Πήγα εκεί 29 ετών, μόλις πάτησα τα 31 έφυγα. Αν είσαι μικρός σε περιμένει η μεγάλη ομάδα, αν είσαι πιο μεγάλος δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση με πέρσι. Είναι παραδοχή όλων και των αντιπάλων ότι παίζει την καλύτερη μπάλα και είναι πιο σταθερός. Την Κυριακή ευελπιστεί να είναι και πρώτος ανάλογα με τα αποτελέσματα».

Ποιοι αλλάξαν φέτος τον ΠΑΟΚ: «Δεν μου αρέσει να λέω ονόματα αλλά η άνοδος του Κωνσταντέλια έχει αλλάξει τον ΠΑΟΚ. Είναι καλοί παίκτες όλοι, αν κάνει μια ακόμα μεταγραφή στα μπακ στα δεξιά θα είναι ακόμα καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ παίζει την καλύτερη μπάλα, ήρθε ένα άσχημο αποτέλεσμα με τον Άρη, αλλά δεν είναι δυνατόν αυτό να τα χαλάσει όλα».

Αν μπορεί ο φετινός ΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει τις κλειστές άμυνες: «Πιστεύω ότι μπορεί και το έχει αποδείξει κερδίζοντας πολλά παιχνίδια με αρκετές ευκαιρίες και πολλά γκολ. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό το αποδεικνύεις και στα πλέι οφ».

Για τη συνέχεια της σεζόν: «Και οι τέσσερις θα το διεκδικήσουν στα πλέι οφ. Θα είναι όλες στο τέλος, Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από πέρσι και θα είναι στο γκρουπ για το πρωτάθλημα και ας έχει και ματς την Ευρώπη. Όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες παίζουν Ευρώπη. Μέχρι τώρα πως τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ; Δεν κέρδισε δυο φορές την Άιντραχτ και είναι ψηλά; Το ίδιο θα κάνει και στο επόμενο εξάμηνο».

Για την ήττα από τον Άρη: «Ο προπονητής ξέρει, έτσι θεώρησε ότι έπρεπε να κατεβάσει την ομάδα, δεν μπορούμε να ρίχνουμε ευθύνες γιατί έπαιξε ο Α και ο Β. Δεν του βγήκε το παιχνίδι. Μπορεί να έπαιζαν τα άλλα παιδιά και να έχανε πάλι ο ΠΑΟΚ. Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά και μένουν κάποιοι καλοί έξω πάντα όταν μπαίνουν αλλάζει το παιχνίδι. Δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αν έπαιζαν από την αρχή».

Για τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Δεν είναι Γιώργος Κούδας. Είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής ο οποίος κάθε Κυριακή δίνει εξετάσεις. Αν μπορεί να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ και να γίνει ο ηγέτης του. Μικρή ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ; Γιατί να μην τον κρατήσει; Με το οικονομικό βέβαια ίσως αλλάζουν τα πράγματα. Πιστεύω ότι θέλει ακόμα δουλειά. Στα 23 με 25 φαίνεται πόσα μπορεί να δώσει ένας ποδοσφαιριστής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.