Λιάγκας για Πρώιο: «Το λέω και ανατριχιάζω, το ακούμε πρώτη φορά αυτό»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Διονύσης Πρώιος, σκοτώθηκε με τη μηχανή του το μεσημέρι της Παρασκευής (20/9). Ο ίδιος είχε χάσει τον γιο του με τον ίδιο τρόπο πριν από αρκετά χρόνια.

Το πρωί της Δευτέρας (23/9), αποκαλύφθηκε μέσα από το «Πρωινό» το τραγικό παιχνίδι της μοίρας. Σύμφωνα με όσα είπε ο πρώην συμπαίκτης του, Κωνσταντίνος Νταλιάνης, στο παρελθόν είχε σκοτωθεί και ο πατέρας του Διονύση Πρώιου με μηχανή.

«Από όσο γνωρίζω και ο πατέρας του κι αυτός με μηχανή «έφυγε». Ήταν γύρω στα 57-58. Όπως και ο γιος του. Πάντα στο γραφείο του είχε μία εικόνα, είχε ένα καντηλάκι και είχε ένα καντηλάκι και συνέχεια τον έβλεπες…» είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Νταλιάνης.

Ο Γιώργος Λιάγκας σημείωσε για το τραγικό παιχνίδι της μοίρας: «Όπως σκοτώθηκε ο γιος, έτσι σκοτώθηκε και ο μπαμπάς, αλλά και ο παππούς. Το λέω και ανατριχιάζω και το ακούτε για πρώτη φορά. Δηλαδή είναι αυτό που λέει ο λαός, τρίτωσε το κακό. Είναι σοκαριστικό. Με μηχανή σκοτώθηκε ο πατέρας του Διονύση Πρώιου, με μηχανή ο Διονύσης και με μηχανή είχε σκοτωθεί και ο γιος».

Δείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.